HoloLens & Mixed Reality

Er det udfordrende at holde produktion og udviklingen kørende? Eller er det svært og dyrt at sende serviceteknikere, vedligeholdelsesarbejdere og specialister frem og tilbage mellem lokationer? Vi har løst disse problemer med HoloLens og Mixed Reality for en række virksomheder i Danmark og i udlandet.

Hvad er HoloLens?

HoloLens er en ubundet og transparent holografisk computer, en slags håndfri computer brille eller Mixed Reality headset om du vil. Headsettet eller brillen viser et lag af digitale oplysninger oven på din virkelige verden med HD-hologrammer, og reagerer samtidigt som fysiske objekter, når du interagerer med dem. Det giver brugerne mulighed for at opleve 3D holografiske billeder, som om de er en del af det miljø som de befinder sig i.

Denne fordybelse og nye måde at få vist data på, muliggør nye former for computerbehandling og visualisering af kompleks data. HoloLens og Mixed Reality kombinerer alle fordelene ved Artificial Reality og Virtual Reality. Microsoft Teams og Mixed Reality vil hjælpe mennesker med at arbejde tættere sammen, uanset hvor de befinder sig på kloden. Eksempelvis, hvis en ingeniør arbejder off-site og har brug for hjælp fra en kollega med en teknisk vedligeholdelse.

Ved at bruge HoloLens kan de to (eller tre, eller fire...) ingeniører dele et billede af det aktuelle problem, kommunikere direkte og overlejre holografiske instruktionsbilleder i realtid, alt dette imens at ingeniøren har hænderne fri til udføre arbejdet.

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at løfte din digitalisering med HoloLens, så kontakt os på e-mail: rasmus.halvor@soprasteria.com eller på telefon +45 61 77 70 70

Kontakt os

Se ind i fremtiden og spar ressourcer med HoloLens

Mixed reality har potentialet til at sende teammedlemmer ind i delte rum med deres kolleger eller sparringspartnere gennem holografiske repræsentationer. Det kan også give en global arbejdsstyrke af eksterne teams mulighed for at arbejde sammen på en virtuel produkt model, som de kan tilpasse og forme ligesom en rigtig genstand. Mixed Reality bringer også mere 3D-indhold ind på arbejdspladsen, så vi bedre kan dykke ned i detaljerne i forskellige projekter og ideer uden at skulle bruge endeløse komplicerede tegninger, forklaringer eller flade skitser. 

En Mixed Reality-løsning forbedrer projektudviklingen ved at give teams og designere, på tværs af landegrænser, mulighed for at træffe agile beslutninger og ændre funktioner til eks. produktdesign uden spild, rejsetid- eller overforbrug af unødvendige ressourcer.


Fremtidens løsning, når din virksomhed skal digitaliseres.

Løsninger baseret på HoloLens er en del af fremtiden. HoloLens er ikke begrænset til nogen specifik branche eller sektor, men kan skabe værdi alle steder. Vi har et fast framework til afklaring af brugsscenarier, hvor vi gerne inddrager erfaringer fra andre af vores kunder, som har skabt stor værdi ved implementering af HoloLens. 

Der er en række direkte målbare gevinster ved at tage HoloLens Remote Assist i brug. Dette ses bl.a. gennem en ROI på 138% og tilbagebetalingstid på under 12 måneder. Med brug af HoloLens kan man øge hastigheden på serviceleverancer, reducere omkostninger og optimere ekspertkapacitet. Resultatet bliver øget kvalitet til lavere pris. Brugen af HoloLens er en hurtig tids- og omkostningseffektiv løsning som minimerer rejseaktivitet og optimere tilgangen til begrænsede ekspertressourcer.

 

Hvad er gevinsterne ved HoloLens?

Gevinsterne ved HoloLens er mange. I Sopra Steria lavede vi et HoloLens projekt med visualisering af et lejlighedskompleks i Thorshavn Kommune. Med HoloLens kunne vi vise en sammensmeltningen af den ​​virkelige og virtuelle verden, og kunne vise en virtuel bygning i det aktuelle bybillede som kunne interageres med i realtid.

Dette gav en langt bedre forståelse, da alle involverede fik en chance for at se bygningens tiltænkte placering og udtryk i naturlige omgivelser og fra flere vinkler inden opførsel. Det gav en langt større inddragelse af borgere i byggeprocessen og i sidste ende en bedre dialog og hurtigere godkendelsesproces. Det var også muligt med HoloLens at skifte bygninger ud på lokationen, for at vise flere bygninger fra andre arkitekter og bygninger med eksempelvis flere etager.

Der er mange fordele ved at bruge HoloLens og Mixed Reality

Hurtig problemløsning, øget produktivitet og færre omkostninger

  • Optimering af nøgleressourcer 

  • Forbedret kundetilfredshed ved øget hastighed og kvalitet 

  • Nedskæring af rejsetid 

  • Hurtigere design og udviklingsprocesser

  • Engager dine kunder på nye måder

  • Mere nøjagtigt validering af design og hurtigere vej til konstruktion

Læs om flere anvendelsesmuligheder med HoloLens i vores blogindlæg her.

HoloLens: Projekt Torshavn Hvad er HoloLens?

Start din digitaliseringsrejse hos os 

Første skridt på HoloLens rejsen er at opleve, hvordan det føles at bruge HoloLens. Vi har lavet en demo af Remote Assist, som I kan komme og opleve ganske uforpligtende hos os.  

Herefter følger et Discover-forløb på 1-2 uger. Denne opstart giver jer et billede af de udfordringer, I kan løse ved hjælp af HoloLens. Vi vil bl.a. udarbejde en PoC, et beslutningsgrundlag og en konkret anbefaling til videre forløb. 

En naturlig forlængelse er et Accelerate-forløb, hvor man udforsker teknologien og tester løsningshypoteser. Her får I produktionssat en eller flere MVP’er i løbet af 1-3 måneder. 

I Develop-fasen udvikles der kontinuerlige løsninger, hvor det anbefales at gennemføre nye Discover-projekter løbende for at opretholde flowet af problemer som løses. 

Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe med at løfte din digitalisering med HoloLens og Mixed Reality på e-mail: rasmus.halvor@soprasteria.com eller på telefon +45 61 77 70 70

Kontakt os

Rasmus Halvor
Rasmus Halvor
Director of Sales And Business Development

Thorshavn Kommune: Visualisering af byggeprojekt med Mixed Reality

| Sopra Steria Danmark

Gennembrud for norsk medtech-selskab i Europa

| Sopra Steria Danmark

Hvordan HoloLens kan ændre din måde at arbejde på

| Christer Rauh

Hvad er HoloLens?