Offentlig Sektor

Vi arbejder sammen med organisationer i både den private - og den offentlige sektor og hjælper alle typer virksomheder med at digitalisere forretningsgange og arbejdspladser.

Sopra Steria hjælper med at udvikle værdiskabende løsninger på nuværende og fremtidige udfordringer for at opnå større smidighed og effektivitet i både den private og offentlige sektor. Vores eksperter bygger skræddersyede løsninger baseret på borgernes problemstillinger og synspunkter.

Denne vision gør det muligt at identificere forbedringsområder og bringe borgere og offentlige tjenester tættere på hinanden. Ved at bruge en tilgang, der transformerer mennesker og teknologi, er løsningen fuldt ud forankret i borgernes og de private aktørers virkelighed.

Kontakt os

 

Vi gør det nemmere for borgerne at bruge offentlige tjenester

Regeringen øger tempoet i arbejdet med at digitalisere offentlige tjenester og ydelser. Samfundet kan spare meget ved at reducere dobbeltarbejde, gøre services bedre og mere tilgængelige for slutbrugerne. Sopra Steria er stolte af at bistå flere af de største offentlige organisationer med digital forandring. Vores services og ekspertise er med til at skabe en bedre og mere effektiv digital hverdag, og et bedre offentligt Danmark.

Store løft i den offentlige sektor

Regeringens mål er at forenkle, forny og forbedre brugen af ​​it. Samtidig arbejdes der på at skabe et bedre og mere mangfoldigt udbud af tjenester baseret på brug af offentlige data, på tværs af samfundet.

Hvad bidrager vi med?

Sopra Steria har en lang tradition som konsulent og IT-partner til det offentlige og bistår i dag mange af de største offentlige organisationer. Vores ydelser og ekspertise bidrager til at realisere ambitionen om en bedre og mere effektiv digital hverdag. På europæisk plan arbejder mere end 50 ministerier og 60 offentlige organer med Sopra Steria. Grundlaget for vores stærke position både nationalt og internationalt er solid erfaring og viden om de særlige udfordringer i den offentlige sektor og gennem mere end 50 års samarbejde har vi lært dem at kende indefra.

Sopra Steria er end-to-end leverandør

Vi er leverandør på SKI-rammeaftalerne 02.06 og 02.17 og kan levere højt kvalificeret rådgivning til digitalisering af offentlige virksomheder på konkurrencedygtige vilkår. Som SKI-leverandør lever vi op til en række kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Vi kan bistå inden for en række fagområder som:
Automation & RPA  Integration  Digitale platforme Data analyse  System Udvikling 

Kontakt os

Rasmus Halvor
Rasmus Halvor
Director of Sales And Business Development

Udvalgte kunde referencer

Læs mere om de spændende projekter vi har løftet sammen med vores kunder

Designsystem som transformationsværktøj

Udvikling og implementering af ABAservice app

Øget overblik og oppetid hos Hovedstadens Beredskab

Thorshavn Kommune: Visualisering af byggeprojekt med Mixed Reality

Procesautomatisering hos Hovedstadens Beredskab

 

Trade Point: Minimerer antallet af systemer og omkostninger med Microsoft Dynamics 365

Sampension: Den digitaliserede pensionskasse

NordGen: Nordens fremtidige spisekammer sikres

Trackunit: Global kundehåndtering i skyen