Hvem vi hjælper

Vi arbejder sammen med organisationer i både den private - og den offentlige sektor og hjælper alle typer virksomheder med at digitalisere forretningsgange og arbejdspladser. 

Digital transformation er frem for alt en menneskelig og organisatorisk transformation, den teknologiske mulighed er kun én dimension af en samfundsmæssig udvikling. Den digitale æra forstyrrer servicemodeller og samarbejdsmetoder, udfordrer organisationer og kræver, at folk arbejder anderledes.

Vi er overbeviste om, at virksomheden skal vinde og opdyrke medarbejdernes støtte til sin eksistensberettigelse og sine orienteringer. Vi mener, at niveauet af den digitale oplevelse, som dine medarbejdere oplever, skal være i overensstemmelse med dine kunders.

På denne side kan du også blive klogere på nogle af de spændende projekter, vi har lavet sammen med vores kunder.

Kontakt os

Vi har forretningsforståelsen

Vi assisterer vores kunder inden for en række brancher og discipliner, og hjælper med at identificere de udfordringer, der er værd at løse. Vi søger efter de bedste løsninger og hjælper med at implementere dem. Vores mål er, at vi gennem innovation får løst det rigtige problem – til gavn for forretningen og brugerne.

Din virksomhed skal formentlig håndtere transformation til usikkerhed, og Sopra Steria har en ramme for innovation, der er den kompetence, metoder, værktøjer og struktur, du skal bruge for at lykkes med innovationsinitiativerne. Vi baserer vores arbejde på eksperimentelle og anerkendte metoder som Lean Startup og Design Thinking.

Det gør vi for at sikre gode resultater for vores kunder. Vi brænder for den gode brugeroplevelse, men det dækker ikke alt, hvad du skal bruge for at få succes. Derfor kombinerer vi brugeroplevelse med moderne teknologi og solid forretningsforståelse. Vi sigter efter løsninger, der er attraktive, bæredygtige og mulige at implementere - hurtigt leveret og med dokumenteret værdi.

Vores ekspertise

Sopra Steria tilbyder en bred vifte af tjenester inden for en række områder. Gør dine udfordringer til muligheder, gerne med os og vores eksperter, der er opdateret på discipliner og teknologitrends.

Automation & RPA System Development Architecture & Integration 

De brancher vi arbejder i

Vores kunder kommer fra mange forskellige brancher. Det er ofte sådan, at en god løsning til én kunde kan inspirere dig til at løse en udfordring med en anden kunde, uanset branche.

Offentlig Sektor Forsvar & Beredskab Pension, Bank & Forsikring

 

Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe med at hjælpe dig i din digitaliseringsrejse på e-mail: rasmus.halvor@soprasteria.com 
eller på telefon +45 61 77 70 70

Kontakt os

Rasmus Halvor
Rasmus Halvor
Director of Sales And Business Development

Udvalgte kunde referencer

Læs mere om de spændende projekter vi har løftet sammen med vores kunder

Designsystem som transformationsværktøj

Udvikling og implementering af ABAservice app

Øget overblik og oppetid hos Hovedstadens Beredskab

Thorshavn Kommune: Visualisering af byggeprojekt med Mixed Reality

Procesautomatisering hos Hovedstadens Beredskab

 

Trade Point: Minimerer antallet af systemer og omkostninger med Microsoft Dynamics 365

Sampension: Den digitaliserede pensionskasse

NordGen: Nordens fremtidige spisekammer sikres

Trackunit: Global kundehåndtering i skyen