System Development

Vi leverer en lang række digitale løsninger til vores kunder i både den offentlige og private sektor. Vores specialister kan rådgive og hjælpe med proces optimering og digitale løsninger i hele spændet fra arkitektur til udvikling. I alle tilfælde er det vores fornemste opgave at få identificeret det egentlige behov hos kunden og herefter udvikle eller tilpasse en eksisterende løsning.

Vores motivation og ambition er at sikre, at vores kunder får den største mulige effekt af deres IT-investering. Dette stiller ofte krav til nytænkning og kreativitet i kombination med høj faglig kompetence.

For os hos Sopra Steria et kundeoplevelsen et vigtigt led i hele systemudviklingen

En positiv kundeoplevelse er afgørende, ikke kun for os og vores kunder, men især for din virksomheds succes. Fordi en glad kunde er en, der sandsynligvis vil blive en loyal kunde og hovedmålet er at skabe en ensartet og overskuelig kundeoplevelse på tværs af alle kontaktpunkter. Vi har fokus på hele kunderejsen for at sikre at du, kan tilbyde den bedst mulige service og at dine kunder får en positiv oplevelse på deres kunderejse.  

Kontakt os

Vi kan med vores viden og ekspertise hjælpe jer med at automatisere jeres it-systemer

Hvad enten vi løser vores opgaver individuelt eller i tværfaglige teams, løses opgaven altid af konsulenter med bred indsigt i offentlig digitalisering, CRM-systemer, automatisering af manuelle processer og agil udvikling. Uanset kompleksiteten af ​​dit miljø, eller hvor du er på din IT-moderniseringsrejse, kan en IT-automatiseringsstrategi hjælpe dig med at forbedre og automatisere dine eksisterende processer. Med automatisering kan du spare tid, øge kvaliteten, forbedre medarbejdertilfredsheden og reducere omkostningerne i hele din organisation. Vi arbejder i flere cloud løsninger og i alle gængse programmerings- og udviklingssprog og med de nyeste platforme. 

Derfor skal du bruge en .NET-udvikler

Overgang til en ny platform kan være en skræmmende udfordring, men det er ofte nødvendigt. Det kan være tiden værd at skifte til en ny platform, hvis din nuværende ikke længere understøtter din forretnings behov. Men hvordan løser du disse problemer?

At drive forretning i dag kræver en kompleks blanding af teknologi og menneskelige færdigheder. En overgang til en ny platform, eller hvis du har brug for at optimere eller opgradere dine nuværende systemer, kan en .NET-udvikler være løsningen. En .NET-udvikler kan hjælpe med at fremtidssikre din forretning, maksimere produktivitet, og sikre dataprivatliv. Læs mere om hvorfor du skal bruge vores .Net udviklere til at løse dine IT problemer.

Læs mere om vores .Net udviklere

Derfor skal du bruge en Java udvikler

Opdateret med den nyeste teknologi: Vores udviklere er altid opdaterede med de nyeste trends, værktøjer og teknologier inden for Java-økosystemet. Dette sikrer, at vi kan udnytte de nyeste muligheder og levere innovative løsninger.

Platformuafhængig udvikling: Vi er specialiserede i at udvikle platformuafhængige applikationer. Vores Java-udviklere kan skabe løsninger, der fungerer på tværs af forskellige operativsystemer og enheder, hvilket giver større fleksibilitet og rækkevidde for din virksomhed.

Skalérbare løsninger: Vi har erfaring med at håndtere komplekse systemer og større projekter. Vores Java-udviklere kan bygge skalerbare løsninger, der kan håndtere store datamængder og vokse i takt med din virksomhed.

Stærkt IT-konsulentteam: Ved at vælge vores Java-udviklere får du også adgang til vores brede vifte af IT-konsulenttjenester og ekspertise. Vi kan hjælpe med at identificere og implementere de mest effektive løsninger for din virksomhed.

Læs mere om Java udvikling

Digitalisering og vigtigheden af governance

Når man går i gang med en digitaliseringsproces af en virksomhed eller organisation har man fokus på mange ting og kan nemt komme til at glemme, hvor ekstremt vigtigt governance er for virksomhedens vækst. Uanset hvor man er i sin digitaliseringsrejse er det utroligt vigtigt at have styr på sin administration og kontrol af datakvalitet, brugerstatistikker og hvem der har adgang til følsomme data.

Det gælder interne politikker, procedurer, og håndhævelse af diverse føderale og statslige love og hjælper din virksomhed med at forhindre overtrædelser af regler og i sidste enden beskytter din organisation mod bøder og mulige retssager. Vi har indsigt i, hvordan man skaber en god governance struktur og finder en der passer til netop din organisation eller virksomhed.

DevOps Model - Sopra Steria

Hvad er dev-ops?

I Sopra Steria bruger vi blandt andet DevOps i vores udviklingsprojekter og ordet DevOps er en kombination af udvikling (development) og drift (operations) og er beregnet til at repræsentere en kollaborativ eller delt tilgang til de opgaver, der udføres af en virksomheds udviklings- og driftsteams. I mange virksomheder oplever IT- og udviklingsafdelingerne et stigende krav til, at de skal kunne levere nye løsninger hurtigt, pålideligt og effektivt, for at matche virksomhedens produktivitet og forretningsudvikling.

Dette skal også ske uden at gå på kompromis med sikkerheden, uden at skabe driftsforstyrrelser – og helst med reducerede omkostninger. DevOps er en kombination af værktøjer og praktikker til at automatisere og integrere processer inden for agil softwareudvikling.

DevOps fokuserede oprindeligt på at nedbryde barrieren mellem udviklere (Dev) og drift (Ops), men repræsenterer i dag en filosofi for, hvordan man udvikler software tværs af hele softwareapplikationens livscyklus, fra udvikling og test gennem implementering til drift.

Læs mere om Dev Ops

Har du lyst til at høre mere eller søger sparring til hvordan det kan tænkes ind i jeres virksomhed, så kontakt os på +45 61 77 70 70 eller på mail: rasmus.halvor@soprasteria.com

Kontakt os

Sampension: Den digitaliserede pensionskasse

Trackunit: Global kundehåndtering i skyen

| Per Holst

Software Reliability Engineering

| Per Holst

Brændende Platforme

| Signe Rohde Jensen

Hvorfor er forandring ikke altid nemt?