Hvad kan vi - Sopra Steria

Hvad kan vi?

Vores kerneydelser

Vi arbejder med at digitalisere virksomheder - offentlige som private - så arbejdsgange bliver forenklet, kundekontakt bliver mere effektiv og medarbejdere får mulighed for at arbejde smartere.

Kort sagt: Vi hjælper vores kunder med digitale transformationer - store som små.

Architecture & Integration - Sopra Steria

Architecture & Integration

Vi er førende inden for digital transformation og har et kompetent team, der har opnået solid erfaring gennem en lang række projekter inden for integrationsområdet.

Automation og RPA - Sopra Steria

Automation & RPA

RPA er det man ofte kalder for en virtuel ”medarbejder”. RPA’s rolle er ikke at erstatte medarbejderen, men i stedet at automatisere processer for at frigøre tid til andre og mere værdiskabende opgaver.  

Business & CRM systems

Business & CRM systems

Vi har et stærkt dedikeret team i Danmark og med et stort stærkt skandinavisk netværk med mere end 400 konsulenter inden for CRM løsninger.

System Development - Sopra Steria

System Development

Vi leverer digitale løsninger til vores kunder i både den offentlige og private sektor. Vores specialister kan rådgive og hjælpe med løsninger i hele spændet fra arkitektur til udvikling.

Holo Lens og Mixed Reality

HoloLens & Mixed Reality

Løsninger baseret på HoloLens er en del af fremtiden. HoloLens er ikke begrænset til nogen specifik branche eller sektor, men kan skabe værdi alle steder.

Customer Experience - Sopra Steria

Customer experience & service management

At give kunderne den bedst mulige oplevelse er et af de største konkurrenceparametre uanset hvilken branche I opererer i.

Data og Analytics - Sopra Steria

Data & Analytics

Digitaliseringen af vores samfund og virksomheder sker i et hastigt tempo og påvirker ikke bare den verden, virksomheder opererer i i dag, men også den verden vi alle skal navigere i i fremtiden.

IT-Business & Service Management - Sopra Steria

IT-Business & Service Management 

Flere virksomheder og organisationer indser at digitalisering er helt essentiel for at sikre fortsat vækst og dermed også overlevelse i markedet.

Kontakt os - Sopra Steria

Kontakt Os

Vi tror på vigtigheden af den gode relation - Derfor prioriterer vi altid at mødes til en snak om, hvordan vi eventuelt kan hjælpe hinanden.