Great Place To Work 2024

Vi er utroligt stolte over at annoncere, at vi har opnået opnået to helt fantastiske placeringer i dette års Great Place to Work! Anden bedste arbejdsplads i kategorien “Danmarks Bedste Arbejdspladser 2024 op til 49 medarbejdere” og en 3. plads i kategorien “IT-branchens Bedste Arbejdspladser 2024”.

Vores fantastiske team har arbejdet hårdt for at opbygge en kultur, der fremmer samarbejde og personlig udvikling. En stor tak til alle vores medarbejdere, hvis engagement og passion er kernen i vores succes og som hver dag minder os om at der skal være en god atmosfære og at det skal være sjovt at gå på arbejde. Dette er en bekræftelse af vores dedikation til at skabe et miljø, hvor hver enkelt medarbejder føler sig værdsat og ved, at de bidrager til noget større.

Bliv en af os

Microsoft Fabric – er dette fremtiden for dataanalyse?

Microsoft Fabric: Skræddersyet Til Data Engineers, Scientists og BI-udviklere Microsoft Fabric er det nyeste Software-as-a-Service (SaaS)-system til databehandling og dataanalyse fra Microsoft. Det samler en bred vifte af kendte Microsoft-systemer til arbejdet med data i ét enkelt system, hvor teams let kan samarbejde på tværs af afdelinger, funktioner og værktøjskasser.

Læs mere

 

Vores kerneydelser >

Vi arbejder med at digitalisere virksomheder - offentlige som private - så arbejdsgange bliver forenklet, kundekontakt bliver mere effektiv og medarbejdere får mulighed for at arbejde smartere. Kort sagt: Vi hjælper vores kunder med digitale transformationer - store som små. Se hvad vi også kan hjælpe dig med her.

IT Arkitektur Motorvej som kan lede de rejsende på deres vej, set fra oven

Architecture & Integration >

Vi er førende inden for digital transformation og har et kompetent team, der har opnået solid erfaring gennem en lang række projekter inden for integrationsområdet.

Automation Robot hånd som giver et menneske en rød trane foldet af papir

Automation & RPA >

RPA er det man ofte kalder for en virtuel ”medarbejder”. RPA’s rolle er ikke at erstatte medarbejderen, men i stedet at automatisere processer for at frigøre tid til andre og mere værdiskabende opgaver.  

Et fyrtårn som skal lede brugere igennem deres opstart af ny System udvikling

System Development >

Vi leverer digitale løsninger til vores kunder i både den offentlige og private sektor. Vores specialister kan rådgive og hjælpe med løsninger i hele spændet fra arkitektur til udvikling.

Kontakt os

Rasmus Halvor
Rasmus Halvor
Director of Sales And Business Development

Designsystem som transformationsværktøj

Udvikling og implementering af ABAservice app

Øget overblik og oppetid hos Hovedstadens Beredskab

| Signe Rohde Jensen

Hvorfor er forandring ikke altid nemt?

| Sopra Steria Danmark

Quality assurance og testing af HBO MAX

| Sopra Steria Danmark

Hvordan kan finansdirektøren gøre brug af ai

| Sopra Steria Danmark

Machine Learning løfter mail håndtering hos HBR

| Sopra Steria Danmark

RPA sparer 13 årsværk hos Norsk Lægemiddelstyrelse.

| Signe Rohde Jensen

Brugerdrevet udvikling og hvad giver det af værdi?