Gratis Breakfast Seminar

Sopra Steria holder sammen med UiPath et breakfast event, hvor vi denne gang har inviteret Luke Palamara ind som oplægsholder. Luke vil fortælle om de nyeste features omkring AI på UiPath platformen og vise nogle konkrete demo’er og cases af den nyeste teknologi. Han kommer også ind på hvordan I kan bygge jeres eget AI roadmap, samt vise UiPath’s ambitioner med teknologierne.

Breakfast seminaret er målrettet alle, der arbejder eller ønsker at arbejde med RPA/Automation. Der vil være mulighed for at netværke og erfaringsudveksle mellem virksomhederne. Se agendaen herunder og tilmeld dig og vi glæder os til at se dig.

Tilmeld dig her

Datadrevet Innovation

Er din virksomhed klar til at omfavne fremtiden gennem en datadrevet tilgang? Ønsker du at optimere processer og introducere innovative tjenester ved at udnytte dine data? Vil du gerne øge hastigheden af dit datawarehouse og udnytte skybaserede løsninger i kombination med en solid it-platform? Er du interesseret i at implementere teknologier som OpenAI og ChatGPT samt udnytte Kunstig Intelligens (AI) og Machine Learning (ML) til automatisering og effektivisering?

Vores team af eksperter står parat til at bistå dig med deres omfattende erfaring inden for områder som OpenAI, ChatGPT, kunstig intelligens og Machine Learning, høstet gennem adskillige projekter. Kontakt os nu til en uforpligtende samtale og se hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i gang med din virksomheds digitalisering.

Læs mere

 

Vores kerneydelser >

Vi arbejder med at digitalisere virksomheder - offentlige som private - så arbejdsgange bliver forenklet, kundekontakt bliver mere effektiv og medarbejdere får mulighed for at arbejde smartere. Kort sagt: Vi hjælper vores kunder med digitale transformationer - store som små. Se hvad vi også kan hjælpe dig med her.

IT Arkitektur Motorvej som kan lede de rejsende på deres vej, set fra oven

Architecture & Integration >

Vi er førende inden for digital transformation og har et kompetent team, der har opnået solid erfaring gennem en lang række projekter inden for integrationsområdet.

Automation Robot hånd som giver et menneske en rød trane foldet af papir

Automation & RPA >

RPA er det man ofte kalder for en virtuel ”medarbejder”. RPA’s rolle er ikke at erstatte medarbejderen, men i stedet at automatisere processer for at frigøre tid til andre og mere værdiskabende opgaver.  

Et fyrtårn som skal lede brugere igennem deres opstart af ny System udvikling

System Development >

Vi leverer digitale løsninger til vores kunder i både den offentlige og private sektor. Vores specialister kan rådgive og hjælpe med løsninger i hele spændet fra arkitektur til udvikling.

Kontakt os

Rasmus Halvor

Rasmus Halvor

Director of Sales And Business Development

Designsystem som transformationsværktøj

Udvikling og implementering af ABAservice app

Øget overblik og oppetid hos Hovedstadens Beredskab

Hvorfor er forandring ikke altid nemt?

| Signe Rohde Jensen

Quality assurance og testing af HBO MAX

| Sopra Steria Danmark

Hvordan kan finansdirektøren gøre brug af kunstig intelligens?

| Sopra Steria Danmark

Machine Learning løfter mail håndtering hos HBR

| Brian Høj Andersen

RPA sparer 13 årsværk hos Norsk Lægemiddelstyrelse.

| Sopra Steria Danmark

Brugerdrevet udvikling har I nok hørt før, men hvad giver det egentlig af værdi?

| Signe Rohde Jensen