Gratis Automation netværk - Skal du være med?

Med Power of Sharing, som er en af Sopra Sterias kerneværdier, tror vi på at når vi udfordrer hinanden og deler vores faglige viden, bliver vi alle bedre. Vi har startet en netværksgruppe som vi kalder "Intelligent Automation Network", som skal danne rammerne om et fagligt netværk med fokus på inspiration og deling af nyeste viden indenfor automation, RPA, Process Mining, Task Mining, Artificial Intelligence og Machine learning på markedet.  - Og vi vil gerne have dig med! 

Vi afholder en serie på 4 gratis netværksmøder om året, hvor du vil møde faglig indhold med den nyeste viden, præsentationer af gode case stories, oplæg fra fagpersoner og eksperter, samt mulighed for spørgsmål og sparring mellem medlemmerne i netværksgruppen.

 

Great Place To Work 2022

Vi er stolte over, at vi igen i år figurerer på listen over Danmarks bedste arbejdspladser og denne gang som nr. 6 på listen over Danmarks bedste IT-arbejdspladser. Sopra Steria har de seneste fem år toppet den danske kåring til Great Place to Work. Vi har også klaret os godt med tilsvarende placering i Norge, Sverige og Storbritannien. Nu er Sopra Steria også på listen over Europas bedste multinationale arbejdspladser.

Medarbejderudvikling er kernen i alt, hvad Sopra Steria gør og vi har opbygget en god og tydelig intern kultur for læring, deling og kontinuerlig udvikling i både formelle og uformelle sammenhænge gennem et økosystem af udviklingsprogrammer, kurser, mentorer, faglige fora og sociale netværk.


Vores kerneydelser >

Vi arbejder med at digitalisere virksomheder - offentlige som private - så arbejdsgange bliver forenklet, kundekontakt bliver mere effektiv og medarbejdere får mulighed for at arbejde smartere. Kort sagt: Vi hjælper vores kunder med digitale transformationer - store som små. Se hvad vi også kan hjælpe dig med her.

IT Arkitektur Motorvej som kan lede de rejsende på deres vej, set fra oven

Architecture & Integration >

Vi er førende inden for digital transformation og har et kompetent team, der har opnået solid erfaring gennem en lang række projekter inden for integrationsområdet.

Automation Robot hånd som giver et menneske en rød trane foldet af papir

Automation & RPA >

RPA er det man ofte kalder for en virtuel ”medarbejder”. RPA’s rolle er ikke at erstatte medarbejderen, men i stedet at automatisere processer for at frigøre tid til andre og mere værdiskabende opgaver.  

Et fyrtårn som skal lede brugere igennem deres opstart af ny System udvikling

System Development >

Vi leverer digitale løsninger til vores kunder i både den offentlige og private sektor. Vores specialister kan rådgive og hjælpe med løsninger i hele spændet fra arkitektur til udvikling.

Udvikling og implementering af ABAservice app

Øget overblik og oppetid hos Hovedstadens Beredskab

Thorshavn Kommune: Visualisering af byggeprojekt med Mixed Reality

Brugerdrevet udvikling har I nok hørt før, men hvad giver det egentlig af værdi?

| Signe Rohde Jensen

Frigiv ressourcer med Process Mining

| Sinan Beyarslan

Få succes med din RPA-investering

| Brian Høj Andersen