Lad os sammen digitalisere jeres forretning

Seks glade udviklere i Sopra Steria med Great Place To Work skilte

Vi mangler dig i Sopra Steria

Kunne du tænke dig et godt og anderledes arbejde? Vi er midt i en spændende udvikling og derfor søger vi nye, fantastiske medarbejdere, som vil være med til udvide virksomheden sammen med os. Hos os får du muligheden for at udvikle dig personligt såvel som fagligt og mulighed for at bevæge dig videre i virksomheden i takt med din egen udvikling.

Du bliver en vigtig del af et godt, socialt og uformelt arbejdsmiljø med god stemning og en flad organisationsstruktur. Helt fundamentalt er det vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt, og syntes at det er sjovt at gå på arbejde. Har du har lyst til at blive en del af vores team, så klik ind og se vores ledige stillinger. Hvis der ikke er en stilling, der passer til dig så send os gerne en uopfordret ansøgning.

Se vores ledige stillinger

Gratis RPA foranalyse

Er du i tvivl om, om du kan automatisere en stor del af din organisations arbejdsopgaver? Vi tilbyder lige nu en GRATIS RPA foranalyse, der viser hvilke benefits du kan høste ved at implementere Robotic Process Automation (RPA). 

Vidste du at 20% af din virksomheds opgaver kan automatiseres?
Ved at automatisere gentagne og tidskrævende opgaver kan en RPA løsning frigøre værdifulde ressourcer, optimere dine arbejdsprocesser samt tilføre din organisation én masse yderligere benefits i form af en lang række muligheder.

Kontakt os nu og få en gratis RPA foranalyse.

 

Vores kerneydelser >

Vi arbejder med at digitalisere virksomheder - offentlige som private - så arbejdsgange bliver forenklet, kundekontakt bliver mere effektiv og medarbejdere får mulighed for at arbejde smartere. Kort sagt: Vi hjælper vores kunder med digitale transformationer - store som små. Se hvad vi også kan hjælpe dig med her.

IT Arkitektur Motorvej som kan lede de rejsende på deres vej, set fra oven

Architecture & Integration >

Vi er førende inden for digital transformation og har et kompetent team, der har opnået solid erfaring gennem en lang række projekter inden for integrationsområdet.

Automation Robot hånd som giver et menneske en rød trane foldet af papir

Automation & RPA >

RPA er det man ofte kalder for en virtuel ”medarbejder”. RPA’s rolle er ikke at erstatte medarbejderen, men i stedet at automatisere processer for at frigøre tid til andre og mere værdiskabende opgaver.  

Et fyrtårn som skal lede brugere igennem deres opstart af ny System udvikling

System Development >

Vi leverer digitale løsninger til vores kunder i både den offentlige og private sektor. Vores specialister kan rådgive og hjælpe med løsninger i hele spændet fra arkitektur til udvikling.

Kontakt os

Rasmus Halvor

Rasmus Halvor

Director of Sales And Business Development

Designsystem som transformationsværktøj

Udvikling og implementering af ABAservice app

Øget overblik og oppetid hos Hovedstadens Beredskab

Hvorfor er forandring ikke altid nemt?

| Signe Rohde Jensen

Quality assurance og testing af HBO MAX

| Martin Stæhr

Hvordan kan finansdirektøren gøre brug af kunstig intelligens?

| Sopra Steria Danmark

Machine Learning løfter mail håndtering hos HBR

| Brian Høj Andersen

RPA sparer 13 årsværk hos Norsk Lægemiddelstyrelse.

| Sopra Steria Danmark

Brugerdrevet udvikling har I nok hørt før, men hvad giver det egentlig af værdi?

| Signe Rohde Jensen