Architecture & Integration

Teknologi gør det muligt for virksomheder at levere bedre kundeoplevelser, skabe digitale partnerskaber, automatisere forretningsprocesser og fordrer innovation. Virksomheder er ofte udfordret af komplekse IT-landskaber bestående af mange forskellige applikationer, bygget af forskellige leverandører med forskellige teknologier, som har udviklet sig organisk over tid. Samtidig kan det være svært at udnytte værdien af den data, der er gemt i alle disse forskellige IT-systemer. 

Applikationsintegration handler om at knytte interne og eksterne applikationer sammen, og derved åbne muligheden for at danne nye og bedre løsninger for både interne og eksterne brugere samt optimere forretningsprocesser. Udover selve integrationen er det også vigtigt at have styr på overvågning og styring af de forbundne applikationer, så I til enhver tid har kontrol med data, transaktioner og processer.

Kontakt os

Microservices og Event Driven Architecture

I den moderne IT-verden er Microservices og Event Driven Architecture blevet afgørende for at skabe skalérbare, fleksible og modulære systemer. Med Microservices opdeles komplekse applikationer i mindre, selvstændige tjenester, der kan udvikles, implementeres og opdateres uafhængigt af hinanden. Dette giver mulighed for hurtigere udvikling, bedre vedligeholdelse og nemmere skalering efter behov. Sammen med Microservices, bringer Event Driven Architecture en reaktiv tilgang til system design. Ved at udnytte begivenheder og beskeder mellem komponenter, kan systemet reagere effektivt på ændringer, og give realtidsinformation til brugerne og andre systemer. Dette sikrer en mere smidig og responsiv oplevelse, der er afgørende i dagens dynamiske IT-landskab.

Effektiv API Management

API'er (Application Programming Interfaces) spiller en central og afgørende rolle i integrationen mellem forskellige systemer og applikationer. Med vores dybdegående erfaring inden for API Management sikrer vi, at dine API'er er godt designet, dokumenteret og håndteret. Vi hjælper med at optimere API-ydelse, sikkerhed og tilgængelighed, så du kan levere en problemfri og pålidelig oplevelse for dine brugere. Vores API Management tilgang indebærer også API-governance og versionering, hvilket giver dig kontrol over API-ændringer og sikrer, at eksisterende applikationer forbliver kompatible. Uanset om dine API'er bruges internt eller eksternt, er en effektiv API Management-strategi afgørende for at opnå integrationens fulde potentiale.

Java/.NET containere på fleksible platforme

Vi forstår betydningen af at vælge den rigtige platform til dine Java- og .NET-applikationer. Med vores ekspertise i cloud-, hybrid- og on-premise-miljøer, hjælper vi dig med at træffe velinformerede beslutninger om, hvor dine applikationer skal køres. Cloud-platforme som AWS, Azure og Google Cloud tilbyder fleksibilitet, skalerbarhed og automatisering, der kan optimere ydeevnen og omkostningseffektiviteten.

Hvis I har behov for lokal kontrol, kan vi designe og implementere Java- og .NET-containere på on-premise-infrastrukturer. Dette giver dig mulighed for at udnytte fordelene ved containerteknologi, samtidig med at I bevarer fuld kontrol over dine systemer. Uanset hvilken platform I vælger, er vores mål at sikre, at dine Java- og .NET-applikationer fungerer problemfrit, og leverer værdi til din organisation.

Med en effektiv integrationsplatform får I: 

 • En fleksibel og robust integrationsarkitektur til at håndtere det digitale økosystem og Hybrid Integration Platform 

 • Moderniseret jeres SOA, ESB, EDI, middleware eller andre tidligere integrationsplatforme 

 • Øget sikkerhed – adgangskontrol af brugere og systemer (autentifikation og autorisation)  

 • Fejlhåndtering – et modstandsdygtigt systemet over for alle typer af fejl 

 • Fleksibilitet – mulighed for at tilføje nye eller ændre eksisterende integrationer uden det påvirker andre integrationspunkter

 • Overvågning – af hele systemet og ikke blot de enkelte delkomponenter

Disse teknologier mestrer vi:

 • Microservices/Event Driven Arkitektur

 • API Management

 • Java/.NET containers på Cloud/Hybrid/On-premise platforme

   

Læs mere om, hvad Sopra Steria også tilbyder

Kontakt os

Rasmus Halvor
Rasmus Halvor
Director of Sales And Business Development

| Thomas Rasmussen

Intelligent Workload Distribution

| Per Holst

Software Reliability Engineering

| Sopra Steria Danmark

Dansk NGO samler data med TIBCO Cloud Integration Connect

Sampension: Den digitaliserede pensionskasse