Architecture & Integration

Teknologi gør det muligt for virksomheder at levere bedre kundeoplevelser, skabe digitale partnerskaber, automatisere forretningsprocesser og fordrer innovation. Virksomheder er ofte udfordret af komplekse IT-landskaber bestående af mange forskellige applikationer, bygget af forskellige leverandører med forskellige teknologier, som har udviklet sig organisk over tid. Samtidig kan det være svært at udnytte værdien af den data, der er gemt i alle disse forskellige IT-systemer. 

Applikationsintegration handler om at knytte interne og eksterne applikationer sammen, og derved åbne muligheden for at danne nye og bedre løsninger for både interne og eksterne brugere samt optimere forretningsprocesser. Udover selve integrationen er det også vigtigt at have styr på overvågning og styring af de forbundne applikationer, så I til enhver tid har kontrol med data, transaktioner og processer.

Kontakt os

Drag nytte af integrationer 

Integrationer forbinder forretningsenheder og tredjeparter i et distribueret økosystem, som giver jer mulighed for at reagere hurtigt på forandringer. De kan også fungere som mediator mellem modtager og afsender af data/dokumenter, øge transparensen mellem jer og jeres kunder, og gøre det nemmere at få adgang til forretningsinformationer. 

Integration eliminerer væsentlige flaskehalse som fx redundans, ventetid, datatransmission og konvertering, samt fjerner ineffektivitet ved at skulle arbejde med flere systemer for at udføre en specifik opgave – i stedet har I et brugerinterface, der giver et samlet overblik af jeres forskellige softwareløsninger. 

Når I med integrationer reducerer kommunikationsforsinkelser og øger nøjagtigheden væsentligt, kommer jeres arbejdsgange også til at køre mere smidigt, effektivt og med langt færre menneskelige fejl.  

En erfaren integrationspartner 

Vi er førende inden for digital transformation og har et kompetent team, der har opnået solid erfaring gennem en lang række projekter inden for integrationsområdet. Et af vores grundprincipper er ”Power of Sharing” og vi har stort fokus på vidensdeling og tilegnelse af ny viden. Dette er med til at sikre, at vores integrations-konsulenter har den nyeste viden om integrationsudvikling, arkitektur patterns, frameworks og platforme. Vi kan bidrage med både rådgivning og eksekvering af integrationsstrategi og modenhedsanalyse. 

Vi er ikke bundet op til en leverandør af integrationsplatforme, men har et stærkt partnernetværk af førende leverandører.

Vores unikke kombination af kompetence og teknologi giver et stærkt fundament for at levere løsninger inden for Enterprise Application Integration (EAI), Business-to-Business Integration (B2Bi) eller Data Integration (DI). 

Med en effektiv integrationsplatform får I: 

  • En fleksibel og robust integrationsarkitektur til at håndtere det digitale økosystem og Hybrid Integration Platform 

  • Moderniseret jeres SOA, ESB, EDI, middleware eller andre tidligere integrationsplatforme 

  • Øget sikkerhed – adgangskontrol af brugere og systemer (autentifikation og autorisation)  

  • Fejlhåndtering – et modstandsdygtigt systemet over for alle typer af fejl 

  • Fleksibilitet – mulighed for at tilføje nye eller ændre eksisterende integrationer uden det påvirker andre integrationspunkter 

  • Overvågning – af hele systemet og ikke blot de enkelte delkomponenter 

Disse teknologier mestrer vi: 

  • Microservices/Event Driven Arkitektur 

  • API Management 

  • Java/.NET containers på Cloud/Hybrid/On-premise platforme


Kontakt os

Rasmus Halvor

Rasmus Halvor

Director of Sales And Business Development

Sampension: Den digitaliserede pensionskasse

Dansk NGO samler data med TIBCO Cloud Integration Connect

| Sopra Steria Danmark

Få succes med API Management

| Ulrik Andersen