Datadrevet innovation med kunstig intelligens (AI)

Er din virksomhed klar til at omfavne fremtiden gennem en datadrevet tilgang?

Ønsker du at optimere processer og introducere innovative tjenester ved at udnytte dine data? Vil du gerne øge hastigheden af dit data warehouse og udnytte skybaserede løsninger i kombination med en solid it-platform? Er du interesseret i at implementere teknologier som OpenAI og ChatGPT samt udnytte Kunstig Intelligens (AI) og Machine Learning (ML) til automatisering og effektivisering?

Vores team af eksperter står parat til at bistå dig med deres omfattende erfaring inden for områder som OpenAI, ChatGPT, kunstig intelligens og Machine Learning, høstet gennem adskillige projekter. Vi forstår, hvordan disse teknologier kan anvendes inden for specifikke markeder og opfylder dine unikke behov. Kontakt os nu til en uforpligtende samtale og se hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i gang med din virksomheds digitalisering

Kontakt os

Hvorfor du skal vælge Sopra Steria som partner

Vi er eksperter inden for kunstig intelligens på forskellige platforme. Som strategisk partner samarbejder vi tæt med Microsoft inden for Azure-dataplatformen, OpenAI og ChatGPT. Vi har opnået Avanceret Specialisering inden for Analytics på Microsoft Azure. Vores internationale anerkendelse er baseret på evaluering af egne projekter, erfaringer og arbejdsmetoder.

Vores præstationer inkluderer at blive udnævnt som "Skilling Partner of the Year," en titel vi har modtaget på grund af vores omfattende team af Microsoft-specialister og -certificeringer. Hvis du ønsker at lære mere om vores kompetencer eller søger rådgivning om, hvordan vi kan bidrage til digitaliseringen af din virksomhed, er du velkommen til at tilmelde dig via vores formular og tag skridtet ind i fremtiden med tillid.

Rasmus Halvor
Rasmus Halvor
Director of Sales And Business Development

Udforsk potentialet inden for kunstig intelligens gennem samarbejde med vores erfarne eksperter.

Vores team udfører dybdegående analyser, faciliterer workshops og udvikler Proof of Concepts (PoC) samt Minimum Viable Products (MVP). Vores dedikerede AI-specialister er klar til at guide din virksomhed gennem det komplekse landskab af AI-teknologier. Uanset om din ambition er at automatisere arbejdsgange, udnytte data til bedre beslutningstagning eller skabe nyskabende løsninger, så er vores AI-eksperter parate til at hjælpe dig.

Med deres ekspertise inden for områder som machine learning, dataanalyse og intelligente algoritmer er vi i stand til at levere løsninger, der matcher dine specifikke behov og forretningsmål. Vores konsulenter har stor erfaring inden for AI-projekter og er ivrige efter at dele deres viden med dig. Tilmeld dig via vores formular og tag skridtet ind i fremtiden med tillid.

Samarbejd med vores engagerede AI-eksperter, der er dedikerede til at føre din virksomhed ind i den datadrevne æra.


Alt fra analyse til realisering

Analyse med Discover-services
Få hurtige og præcise analyser, der danner grundlag for fremtidige beslutninger. Oplev resultater på så lidt som 2-4 uger. Vi afdækker behov, brugsscenarier, værdipotentiale, mål, retning og skaber fundamentet for datadrevet transformation, ved hjælp af AI og etablering af dataplatforme med fokus på data governance.

Realisering med Accelerate-services
Hurtige og effektive teknologileverancer på blot 4 uger, der realiserer visioner til værdifulde løsninger. Vi leverer en komplet dataplatform i din Azure tenant inklusive dokumentation, introduktion, data og DevOps pipelines samt integration med Active Directory (AD) og de første rapporter.

Vi guider dig gennem finansieringsprocessen
Vores tjenester er i overensstemmelse med bedste praksis og kan kombineres med Microsofts kompetence- og investeringsprogrammer, såsom Azure Analytics and AI Accelerate Program (AAAP) og End Customer Investment Funds (ECIF) program.

Sopra Steria er fuldt godkendt til alle disse programmer og kan bistå dig med at søge investeringsmidler og ressourcer direkte fra Microsoft.

Vores ekspertise

Sopra Steria tilbyder en bred vifte af tjenester inden for en række områder. Gør dine udfordringer til muligheder, gerne med os og vores eksperter, der er opdateret på discipliner og teknologitrends.

Automation & RPA System Development Architecture & Integration Offentlig Sektor Forsvar & Beredskab Pension, Finans & Forsikring

Udvalgte kunde referencer

Læs mere om de spændende projekter vi har løftet sammen med vores kunder

Designsystem som transformationsværktøj

Udvikling og implementering af ABAservice app

Øget overblik og oppetid hos Hovedstadens Beredskab

Thorshavn Kommune: Visualisering af byggeprojekt med Mixed Reality

Procesautomatisering hos Hovedstadens Beredskab

 

Trade Point: Minimerer antallet af systemer og omkostninger med Microsoft Dynamics 365

Sampension: Den digitaliserede pensionskasse

NordGen: Nordens fremtidige spisekammer sikres

Trackunit: Global kundehåndtering i skyen