Finans, bank og forsikring

Vi arbejder på at give brugeren en god oplevelse i mødet med banken og forsikringsselskabet. Få brancher har flere kontaktpunkter med borgere, erhvervsliv og samfund end finans-, bank- og forsikringsbranchen. Branchen er i forandring, og to af de vigtigste drivkræfter er den stadig stærkere konkurrence og den hastige teknologiske udvikling.

Lad os genopfinde bankvirksomhed sammen; tilføre mere smidighed og innovation

Vi bruger vores branchekendskab, der strækker sig over 40 år, og vores end-to-end-tilbud til at arbejde på dine projekter for at skabe værdi gennem innovation, digitalisering, sikkerhed, compliance og managed services. Et resultatdrevet værditilbud til banksektoren

Vores teams kombinerer gennemprøvede softwarepakker og kombinerer strategisk rådgivning, systemintegration, softwareudgivelse og infrastrukturstyring, for at hjælpe dig med at fuldføre din transformation. Ved at designe og industrialisere skræddersyede løsninger til hvert bankøkosystem fungerer vi som en "transformationsbooster".

Kontakt os

Vi hjælper i hele værdikæden

Sopra Steria assisterer gennem hele værdikæden, fra strategi til drift. Vi yder virksomhedsrådgivning og rådgivning inden for alt fra compliance, sikkerhed, digitalt design, store applikations- og infrastrukturprojekter. Vi leverer også cloud-løsninger. Digitalisering, innovation og automatisering sker hurtigt i denne branche.

Vi bistår bankerne med deres kerneforretning, så de kan forberede sig på at gå den nye digitale fremtid i møde. Vi har gennem tiden opbygget et dybdegående branchekendskab og udviklet metodikken Sopra Steria NEXT. Vores viden hjælper kunder med at innovere, forbedre og udvikle sig. Vores mål er, at kunderne tager smartere skridt for fremtiden.

Vores teams hjælper dig med at få mest muligt ud af din data og med at udvikle nye partnerskaber for at låse op for fordelene ved de bedste teknologiske gennembrud. Vores mål er at hjælpe dig med at udvikle en mere forbrugercentreret tilgang til at tilbyde stadig mere personlige tjenester og ydelser.

 

Hvad bidrager vi med?

Vil du udvikle den digitale kundeoplevelse eller modernisere og forenkle centrale IT-systemer? Vil du etablere gode cloud-tjenester, eller automatisere processer for at spare omkostninger?

Sopra Steria er end-to-end leverandør

Sopra Steria har mere end 5.000 medarbejdere med banebrydende ekspertise i udfordringer og muligheder inden for finans, bank og forsikring i mere end 20 lande i Europa. Vi mener, at viden og kompetence skal deles med vores kunder, så vi spiller hinanden gode i projektet, og efter at projektet er afsluttet.

Sopra Steria er en end-to-end leverandør og kan bistå inden for en række fagområder som: 

Automation & RPA  Integration Digitale Platforme Data Analyse System Udvikling

Kontakt os

Rasmus Halvor
Rasmus Halvor
Director of Sales And Business Development

Udvalgte kunde referencer

Læs mere om de spændende projekter vi har løftet sammen med vores kunder

Designsystem som transformationsværktøj

Udvikling og implementering af ABAservice app

Øget overblik og oppetid hos Hovedstadens Beredskab

Thorshavn Kommune: Visualisering af byggeprojekt med Mixed Reality

Procesautomatisering hos Hovedstadens Beredskab

 

Trade Point: Minimerer antallet af systemer og omkostninger med Microsoft Dynamics 365

Sampension: Den digitaliserede pensionskasse

NordGen: Nordens fremtidige spisekammer sikres

Trackunit: Global kundehåndtering i skyen