Data & Analytics

Digitaliseringen af vores samfund og virksomheder sker i et hastigt tempo og påvirker ikke bare den verden, virksomheder opererer i i dag, men også den verden vi alle skal navigere i i fremtiden. Mange systemer og processer er mere eller mindre digitale og det betyder, at der samles store mængder af data, men ofte samles de i organisationernes egne små siloer uden at blive brugt effektivt og til gavn for den samlede organisation. 

Data i sig selv bringer ingen værdi, men hvis de struktureres effektivt, kan de bruges i forskellige sammenhænge og derved blive en utømmelig kilde af intelligent information, som kan skabe indsigt og på sigt forandringer de rigtige steder på den rigtige måde. I Sopra Steria arbejder vi målrettet med at analysere data til brug i forskellige projekter og processer. 

Brug af data kræver, at man forstår data

At videreudvikle en virksomhed i form af nye produkter eller services kan være svært. Det samme gælder prioriteringen af de rette tiltag i en ny strategi. Dertil opstår der ofte problematikker omkring sikringen af de optimale processer i forhold til fx salg, service og kundehåndtering.

Men det er vores erfaring, at det er endnu sværere at gøre alt dette rigtigt første gang, hvis man ikke bruger data, som et effektivt middel til indsigt. Brug af data kræver, at man forstår data og at have nem adgang til og styr på data er afgørende af flere grunde:

Effektiv beslutningstagning: Når data er let tilgængelige og organiseret, kan beslutningstagere træffe hurtige og velinformerede beslutninger. Dette fører til bedre resultater og konkurrencefordele.
Kvalitet og troværdighed: Nøjagtige og pålidelige data giver troværdighed til din virksomhed. Det hjælper med at opbygge tillid hos kunder og interessenter.
Innovation: Data giver grundlaget for innovation. Ved at analysere data kan du identificere mønstre og muligheder, der fører til nye ideer og løsninger.

Mange virksomheder har uanede mængder af data placeret i forskellige systemer og afdelinger. Der findes typisk en masse relevante kundedata i fx CRM og CX-platforme, men samtidig er der også et hav af informationer gemt i den data, man har i interne systemer som ERP, HR, sagssysterm og ServiceDesk løsninger.

Kontakt os

Data er fundamental for udviklingen af virksomheder og vores samfund 

Data spiller en central rolle i vores moderne verden. Det er drivkraften bag teknologisk udvikling, effektivisering og bæredygtig vækst. Uanset om det er inden for sundhed, energi, transport eller økonomi, er data afgørende for at skabe fremskridt.

Hvis I får struktureret jeres data og skabt sammenhæng, så vil I kunne:

  • Træffe beslutninger hurtigere
  • Prioritere rigtigt første gang
  • Udvikle nye produkter/services hurtigere
  • Ramme markedet bedre med nye produkter/services
  • Opnå kortere udviklingstid

Microsoft Fabric er en analyseplatform, der demokratiserer data og accelererer “time-to-insights” ved hjælp af kunstig intelligens. Den kombinerer dine data med tjenester som datalogi og datasøer, hvilket gør det muligt for alle at arbejde med data. Alt dette er samlet i én komplet dataplatform, hvor kunstig intelligens er naturligt integreret.

Vores ekspertise inden for Microsoft Fabric gør os til den ideelle samarbejdspartner for din digitale transformation. Vi hjælper dig med at navigere i den komplekse verden af data og udnytte teknologiens potentiale til gavn for din virksomhed og samfundet som helhed.

Vores eksperter

Hos Sopra Steria har vi stor erfaring med at analysere data og processer i mange forskellige aspekter af en virksomhed. Med vores brede erfaring indenfor CRM, CX, ITSM, ITSM og Proces Mining, så er vi vandt til at strukturere og analyse data så de bliver brugbare.  

Med et stort internationalt netværk med specialiserede Data Analytics folk, så er vi klar til at hjælpe både små og store virksomheder i at åbne for deres potentiale i den datadrevne tidsalder. 

Vi kan også hjælpe dig med:

Automation & RPA Datadrevet Innovation System Development Architecture & Integration Machine Learning Microsoft Fabric

Rasmus Halvor
Rasmus Halvor
Director of Sales And Business Development

Øget overblik og oppetid hos Hovedstadens Beredskab

Procesautomatisering hos Hovedstadens Beredskab

 

Trade Point: Minimerer antallet af systemer og omkostninger med Microsoft Dynamics 365

| Per Holst

Datadrevne Beslutninger: Den Digitale Transformation

| Sopra Steria Danmark

Quality assurance og testing af HBO MAX

| Sinan Beyarslan, Christer Rauh

Danmarks nye digitaliseringsstrategi - Og hvordan Sopra Steria kan hjælpe