Forsvar & Beredskab

Vi arbejder sammen med organisationer i både den private - og den offentlige sektor og hjælper alle typer virksomheder og offentlige instanser med at digitalisere forretningsgange og arbejdspladser. Offentlig administration står over for udfordringen med at gennemgå dybtgående forandringer og imødekomme økonomiske, økologiske og sociale begrænsninger.

Midt i denne situation skal organisationer inden for forsvar, beredskab og national sikkerhed være tilpasningsdygtige med fleksible systemer, høj mobilitet og folk med de rette kompetencer. Offentlige aktører som Forsvaret og Politiet er blevet mere afhængige af civilsamfundet, for at løse deres opgaver.

Vi udnytter vores erfaring i forskellige erhvervssektorer, og kombinerer vores innovationsevner for at tilbyde inspirerende og skræddersyede løsninger.

Kontakt os

Nemme administrative procedurer

Brugernes forventninger er vores benchmark, for hvorfor skulle administrative procedurer ikke kunne udføres online ligesom nemt som man gør, når man bruger sin netbank eller shopper online? Besværlig planlægning af aftaler, ventetider på kontoret, formularer udfyldt og stemplet i hånden – det daglige tunge administrative og manuelle arbejde hos myndighederne hører i stigende grad fortiden til.

Borgere og virksomheder er drivkraften bag forandring. Formålet med de digitale reformer er at automatisere offentlige forvaltningsydelser og gøre dem let tilgængelige for deres brugere – offentligheden og virksomheder. Samtidig bliver administrative processer mere effektive, hurtigere, mere gennemsigtige og mere omkostningseffektive.

Inden for disse rammebetingelser vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt for at sikre en succesfuld transformation. Innovation og nye teknologier skal bidrage til digitaliseringen af ​​offentlige forvaltninger og give dem mere fleksibilitet og effektivitet. Ændringer skal være forståelige og understøtte alle operationelle beslutningsniveauer for at sikre, at de bliver accepteret og brugt af borgere og administration. 

 

Hvad bidrager vi med?

Sopra Steria har leveret tjenester til danske organisationer i det danske beredskab i en lang årrække og i tæt samarbejde med myndigheder, kommuner og amter opbygger vi kompetencer omkring digitale løsninger og erhvervsudvikling. Vi arbejder altid med effektivitet og pålidelighed for øje, og de tekniske vurderinger, vi laver, tager altid hensyn til de regler og specifikke forhold, der gælder for offentlige aktiviteter. 

Ved systematisk at lære vores kunders drift og processer at kende, er vi en god støtte, når vores kunder skal foretage indkøb. Vi ved, hvilke spørgsmål der skal stilles undervejs og vi lader altid svarene guide os videre i arbejdet, noget der er typisk for det agile og kundeorienterede udviklingsarbejde, som vi vægter højt hos Sopra Steria.

Sopra Steria er end-to-end leverandør og kan bistå inden for en række fagområder:

Automation & RPA Integration Digitale Platforme Data Analyse System Udvikling 

Kontakt os

Rasmus Halvor
Rasmus Halvor
Director of Sales And Business Development

Udvalgte kunde referencer

Læs mere om de spændende projekter vi har løftet sammen med vores kunder

Designsystem som transformationsværktøj

Udvikling og implementering af ABAservice app

Øget overblik og oppetid hos Hovedstadens Beredskab

Thorshavn Kommune: Visualisering af byggeprojekt med Mixed Reality

Procesautomatisering hos Hovedstadens Beredskab

 

Trade Point: Minimerer antallet af systemer og omkostninger med Microsoft Dynamics 365

Sampension: Den digitaliserede pensionskasse

NordGen: Nordens fremtidige spisekammer sikres

Trackunit: Global kundehåndtering i skyen