Java udvikler

Fordelene ved Java-programmering

Java er et af verdens mest populære programmeringssprog og spiller en uundværlig rolle i dagens mobiltelefoner, webbrowsere og serverapplikationer. Java er intuitivt og giver stor fleksibilitet, hvilket betyder, at et program skrevet i Java fungerer på tværs af forskellige hardware-platforme og moderne operativsystemer. Af denne grund er Java ofte det foretrukne udviklingsmiljø for IT-udviklere.

Mange er bekendt med Java gennem brugen af NemID til netbank. Men Java har mange andre anvendelsesmuligheder. Som programmeringssprog er Java ekstremt populært, især inden for open source-miljøet, hvor der konstant udvikles nye teknologier, der bygger på Java. 

Kontakt os i dag og få mere information om, hvordan vores erfarne Java-udviklere kan hjælpe dig med dine opgaver og udnytte Javas potentiale optimalt.

Kontakt os

Hvorfor skal du vælge Java i din forretning?

Java er et af de mest udbredte programmeringssprog, og det er velkendt for sin portabilitet, ydeevne og robusthed. Vi har samlet en række forskellige fordele ved at bruge en Java-udvikler, og generelt brugen af Java som platform:

Java er det man kalder platformuafhængig

Det betyder, at det kan køres på forskellige typer operativsystemer som Windows, Linux og Mac OS. Dette giver Java en stor fordel i forhold til sprog, der er afhængige af bestemte platforme.

Java er meget robust, og har høj sikkerhed

Java er kendt for sin robusthed og sikkerhedsfunktioner. Dets ekstraordinære hukommelsesstyring og indbyggede sikkerhedsfunktioner gør det til et pålideligt valg for mange udviklere.

Der er et stærkt og omfattende standardbibliotek

Java har et stort standardbibliotek, der indeholder klasser og metoder til at håndtere forskellige opgaver inden for netværksprogrammering, databasestyring, dato og tidshåndtering, osv. Dette kan reducere udviklingstiden og forbedre effektiviteten.

Der er et stort udviklerfællesskab

Java har et stort og aktivt udviklerfællesskab, hvilket betyder, at der er masser af ressourcer, biblioteker og hjælp til rådighed, hvis en udvikler støder på problemer. Java er et fuldt objektorienteret programmeringssprog, hvilket hjælper udviklere med at skabe modulære programmer og genanvendelig kode.

Få understøttelse af enterprise-applikationer

Java er valget for mange store virksomheder på grund af dets stabilitet, vedligeholdelse og støtte til store datasæt. Java's Enterprise Edition (Java EE) leverer en robust platform til udvikling af enterprise-niveau applikationer.

Stærkt IT-konsulentteam

Det er værd at bemærke, at den bedste teknologi for et bestemt projekt ofte afhænger af projektets specifikke krav og det team, der arbejder på det. Java har mange styrker, men der kan være situationer, hvor andre sprog eller rammer vil være mere passende. Ved at vælge vores Java-udviklere får du også adgang til vores brede vifte af IT-konsulenttjenester og ekspertise. Vi kan hjælpe med at identificere og implementere de mest effektive løsninger for din virksomhed.

Vil du vide mere om muligheden for at rekruttere en Java-udvikler til dine it projekter eller mangler sparring til hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, så kontakt os på +45 61 77 70 70 eller på mail: rasmus.halvor@soprasteria.com

Kontakt os

Vores ekspertise

Sopra Steria tilbyder en bred vifte af tjenester inden for en række områder. Gør dine udfordringer til muligheder, gerne med os og vores eksperter, der er opdateret på discipliner og teknologitrends.

Automation & RPA System Development HoloLens & Mixed Reality Work Flow

Offentlig Sektor Forsvar & Beredskab Finans, Bank & Forsikring .NET udviklere

Udvalgte kunde referencer

Læs mere om de spændende projekter vi har løftet sammen med vores kunder

Designsystem som transformationsværktøj

Udvikling og implementering af ABAservice app

Øget overblik og oppetid hos Hovedstadens Beredskab

Thorshavn Kommune: Visualisering af byggeprojekt med Mixed Reality

Procesautomatisering hos Hovedstadens Beredskab

 

Trade Point: Minimerer antallet af systemer og omkostninger med Microsoft Dynamics 365

Sampension: Den digitaliserede pensionskasse

NordGen: Nordens fremtidige spisekammer sikres

Trackunit: Global kundehåndtering i skyen