Bliv en vigtig del af en dedikeret arbejdsplads, bliv en af os

Sopra Steria er mere end bare et job. Det er en moderne og spændende arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på både personlig og faglig udvikling. Vores arbejdsplads er præget af dedikation, passion og den tro, at vi sammen kan gøre en forskel. Vi arbejder på tværs af sektorer, fra den offentlige til den private, og vores medarbejdere spiller en nøglerolle i at hjælpe større private virksomheder, organisationer og det offentlige med at navigere i den komplekse verden af digitalisering.

Som medarbejder i Sopra Steria bliver du en del af en international virksomhed med mere end 55.000 medarbejdere i 30 forskellige lande. Vi arbejder hele tiden på at give vores medarbejdere spændende og udfordrende projekter og roller, der bidrager til både personlig og faglig udvikling. Herudover har vi et stort fokus på at fremme innovation og kreativitet for at sikre vores kunder de mest konkurrencedygtige løsninger. Dette gør vi bl.a. gennem åbne og inddragende interne fora, der muliggør læring og idégenerering.

Vi tror på tilhørsforhold

I og med at vi er en konsulentvirksomhed, er mange af vores konsulenter ude hos kunder, men det er vigtigt for os, at alle har et tilhørsforhold til deres kollegaer og til kontoret. Det sikrer vi gennem sociale sammenkomster og faglige sparringsmøder. Vi tror på en tillidsbaseret og inddragende ledelsesstil, ligesom vi prioriterer teamkulturen og vægter fællesskabet særdeles højt.

Vores arbejdskultur er i høj grad præget af vidensdeling, og vi lægger stor vægt på Power of Sharing. Vores medarbejdere skal have plads og redskaber til at dygtiggøre sig individuelt, men vi ved også, at vores organisation står stærkere, når vi underbygger hinandens faglighed. Som medarbejder hos os har man derfor et ansvar om at spille hinanden bedre – internt såvel som eksternt.

Se vores ledige stillinger

Blandt Danmarks bedste arbejdspladser

Siden 2018 har Sopra Steria været blandt Danmarks Bedste IT Arbejdspladser og vi er med igen i 2024. Vi er utroligt stolte over at annoncere, at vi har opnået opnået to helt fantastiske placeringer i dette års Great Place to Work! En anden plads i kategorien “Danmarks Bedste Arbejdspladser 2024 - Op til 49 medarbejdere” og en 3. plads i kategorien “IT-branchens Bedste Arbejdspladser 2024”.

Vi er meget stolte af, at vores medarbejdere er glade for at gå på arbejde hos os, og vi mener at det forpligter. Vi stræber hele tiden efter at forbedre os og opretholde den store arbejdsglæde blandt vores medarbejdere, så det er fantastisk at se, at vores kontinuerlige bestræbelser på at skabe en fremragende arbejdsplads bliver anerkendt år efter år, og vi er dybt stolte af vores team.

Tak til alle vores fantastiske medarbejdere og til Great Place to Work Danmark for at sætte fokus på, at det skal være sjovt at gå på arbejde!

Læs mere om os på GPTW

Er du vores nye kollega?

Bliv en del af Sopra Steria, hvis du ønsker at arbejde i en organisation, der er dedikeret til at skabe betydningsfuld forandring gennem teknologi og digitalisering. Hos os får du mulighed for at arbejde på spændende projekter, udvikle dine færdigheder, og blive en del af et team, der er lige så vild med teknologi og innovation, som du er.

Vi søger hele tiden nye engagerede kolleger med et højt fagligt niveau og en evne til at tilpasse sig et omskifteligt miljø. Du er også til enhver tid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning eller søge en af vores ledige stillinger. Sopra Steria er stedet for dig, der drømmer om at være en del af fremtidens digitale løsninger. Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores team.

”Jeg føler mig meget privilegeret som konsulent og har fundet min rette hylde i Sopra Steria. Mine kompetencer udfoldes og der er rig mulighed for at få det ansvar og indflydelse jeg trives med”. Signe Rohde - Manager (Technology Management)

Bæredygtighed og inklusion. Det er ikke nok kun at tale om det!

I Sopra Steria forstår vi, at bæredygtighed og inklusion ikke blot er tomme ord – det er handlinger, der former vores virksomhed og vores verden. Vi tror på at handle med integritet og ansvar, og det afspejler sig i vores daglige arbejde og engagement for en bedre fremtid. Hvordan Sopra Steria bidrager til bæredygtig udvikling kan du læse mere om i rapporten her Corporate Sustainability-rapport.

Som medlemmer af Global Compact bruger vi deres ti principper for ansvarlig virksomhed som en ramme for rapportering om, hvordan vi arbejder med menneskerettigheder, arbejdsforhold, klima og anti-korruption. Gruppen har også en side, hvor du kan læse mere om vores Etik og compliance. Vi har vores egen mangfoldighedspolitik, som vi overholder. 

FN's mål for bæredygtig

Sopra Steria har givet input til den nationale handlingsplan for FN's bæredygtighedsmål.  Sopra Steria har valgt at arbejde specifikt med fem af FN's bæredygtighedsmål, hvor vi mener, at vi har størst mulighed for at bidrage.

Kontakt os

Maria Ekberg Woxen
Maria Ekberg Woxen
Senior Talent Acquisition Advisor

Blogindlæg

| Rikke Galløe

Beretning fra en Graduate: Rikke Galløe

| Emil Verdoes

Beretning fra en graduate: Emil Verdoes

| Christer Rauh

Ny i Sopra Steria Danmark

Vi elsker at blive bedre!

| Ann Kusk Uhrenholt

Blandt Danmarks bedste IT-arbejdspladser