Bliv en af os

Bliv en af os

Vil du være en del af en dedikeret arbejdsplads?

Som medarbejder i Sopra Steria bliver du en del af en international virksomhed med mere end 46.000 medarbejdere i 25 forskellige lande.

Vi arbejder hele tiden på at give vores medarbejdere spændende og udfordrende projekter og roller, der bidrager til både personlig og faglig udvikling. Herudover har vi et stort fokus på at fremme innovation og kreativitet for at sikre vores kunder de mest konkurrencedygtige løsninger. Dette gør vi bl.a. gennem åbne og inddragende interne fora, der muliggør læring og idégenerering.

Vores arbejdskultur er i høj grad præget af vidensdeling, og vi lægger stor vægt på Power of Sharing. Vores medarbejdere skal have plads og redskaber til at dygtiggøre sig individuelt, men vi ved også, at vores organisation står stærkere, når vi underbygger hinandens faglighed. Som medarbejder hos os har man derfor et ansvar om at spille hinanden bedre – internt såvel som eksternt.

En af Danmarks bedste IT arbejdspladser

Vi er stolte over, at vi igen i år figurerer på listen over Danmarks bedste arbejdspladser og denne gang som nr. 6 på listen over Danmarks bedste IT-arbejdspladser.

Tak til alle vores medarbejdere, som hver dag bidrager til at Sopra Steria er en fantastisk arbejdsplads. Tak til Great Place to Work Danmark for at sætte fokus på, at det skal være fedt at gå på arbejde!

Great Place To Work 2022 - Sopra Steria
Tilhørsforhold Sopra Steria

Vi tror på tilhørsforhold

I og med at vi er en konsulentvirksomhed, er mange af vores konsulenter ude hos kunder, men det er vigtigt for os, at alle har et tilhørsforhold til deres kollegaer og til kontoret. Det sikrer vi gennem sociale sammenkomster og faglige sparringsmøder. Vi tror på en tillidsbaseret og inddragende ledelsesstil, ligesom vi prioriterer teamkulturen og fællesskabet særdeles højt.

I 2020/2021 blev Sopra Steria kåret som Danmarks 4. bedste IT-arbejdsplads samt 8. bedste arbejdsplads af Great Place to Work. Vi er meget stolte af, at vores medarbejdere er glade for at gå på arbejde hos os, og vi mener, at det forpligter. Vi stræber hele tiden efter at forbedre os og opretholde den store arbejdsglæde blandt vores medarbejdere. 

Få en idé om hvordan det er at starte som hos Sopra Steria.

Er du vores nye kollega?

Vi søger hele tiden nye engagerede kolleger med et højt fagligt niveau og en evne til at tilpasse sig et omskifteligt miljø. Du er også til enhver tid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning eller søge en af vores ledige stillinger.

Se vores ledige stillinger

En savoir plus

Bliv graduate

Overvejer du at blive graduate? Få et indblik i hvordan det er at være graduate hos os.

Læs mere
En savoir plus

Ledige stillinger

Her får du et overblik over hvilke kompetencer, vi søger lige nu.

Læs mere

Blogindlæg

Ny i Sopra Steria Danmark

| Christer Rauh

Vi elsker at blive bedre!

En god arbejdsplads tager ansvar

| Ann Kusk Uhrenholt

Blandt Danmarks bedste IT-arbejdspladser

| Ann Kusk Uhrenholt

Er du klar til ledelse 2.0?

| Sopra Steria Danmark

Lederrollen i den digitale tidsalder

| Sopra Steria Danmark