Sopra Steria vinder kontrakt med en af Danmarks største arbejdsgivere

af Sopra Steria Danmark
| Læsetid: minutter

Sopra Steria har netop sikret rammeaftale om konsulentbistand til Københavns Kommunes ServiceNow platform. Aftalen er vundet i konkurrence med et stærkt felt af ServiceNow leverandører. Sopra Steria står som ene leverandør på aftalen som løber de kommende fire år.

Københavns Kommune, Danmarks største kommune med over 45.000 ansatte, har primært efterspurgt konsulentbistand til deres ServiceNow platform specifikt, men ikke begrænset til HR-modulet, som udgør hjørnestenen i deres platform. Projektet inkluderer desuden tæt binding og integrationer til en lang række af kommunens andre kerne-systemer. "Jeg ser frem til det nye samarbejde med Sopra Steria.

"Det er altid værdifuldt at få nye øjne på, hvad man gør, og hvordan man gør det. Og Sopra Steria er et stort og velrenommeret ServiceNow-hus, og kan derfor tilføre relevant erfaring og viden til samarbejdet," udtaler Susanne Ninna Hansen, Kontorchef for Automatisering og Udvikling i Københavns Kommune.

Med en stærk position som et af de 5 største it-konsulenthuse i Europa har Sopra Steria allerede etableret sig som en markedsleder i Norge. Nu er blikket rettet mod Danmark og med ny organisering, fokuserede service til markedet og en ny ledelse i spidsen, er fundamentet på plads for intensiv satsning på vækst. Danmark har længe været i front på den digitale dagsorden, hvor især den offentlige sektor har været i fokus og denne vundne aftale markerer endnu et skridt i Sopra Sterias strategi om at styrke sin position på det nordiske marked.

Med fokus på vækst i både Malmø og København, samt et stærkt skandinavisk samarbejde, forventer virksomheden at styrke sin rolle som en vigtig bidragsyder til offentlig digitalisering.

"Det er en strategisk aftale for Sopra Steria, der accelererer vores i forvejen stærke ServiceNow satsning i Norden”. ”Det er en ære at få lov til at blive eneleverandør på ServiceNow ydelser til en af Danmarks største arbejdspladser”, udtaler Rasmus Halvor, Sales Director hos Sopra Steria Danmark.

Har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte: Rasmus Halvor Salgsdirektør Sopra Steria Danmark E-mail: rasmus.halvor@soprasteria.com Telefon: +45 61777070

Search