Hos Sopra Steria får du faglig udvikling, udfordringer og fokus på balance i din hverdagen.

Sopra Steria er i rivende udvikling og vækst. Netop nu har du mulighed for at blive en del af et unik entreprenørskab, hvor initiativ, ideer og eksekvering er i fokus. Vi har ”højt til loftet” og en flad organisationsstruktur, og vores omgangstone er uhøjtidelig.

Du har som medarbejder hos os, stor mulighed for at påvirke den danske virksomhed på alle niveauer og inden for mange forskellige områder. Alt er ikke fikst og færdigt, men vi har alle samme mål for øje – vi vil være en betroet samarbejdspartner for vores kunder! Hos os møder man konsulenter med høj faglighed og med et ønske om at gøre en forskel. En forskel for vores kunder i stort som småt. En forskel som gør, at IT ikke bare er et værktøj til digitalisering, men også en del af en forandringsproces, et udviklingsprojekt og et strategisk beslutningsgrundlag.

Vi bruger en stor del af vores liv på arbejdspladsen. Derfor skal det være sjovt og give mening. Karrieren er en vigtig del af livet. For at træffe gode valg bør du først og fremmest tænke på, hvad du virkelig vil have ud af livet og dit job:

  • Vil du arbejde med nogle af de mest spændende og prestigefyldte IT-projekter?
  • Vil du have en karriere, hvor du bliver udfordret på dine talenter – både fagligt og personligt?
  • Vil du være en del af en kultur, hvor der stilles store krav til initiativ, vidensdeling og udvikling? 

Hvis du kan svare «ja» til disse spørgsmål, bør du overveje en karriere i Sopra Steria. 

Se vores ledige stillinger.

Hvis du vælger os, bliver du ikke blot medarbejder i Danmark. Du bliver en del af en virksomhed, der har mere end 38.000 medarbejdere i 20 forskellige lande. Sammen støtter vi de systemer, ydelser og processer, der får verden til at fungere, og som berører livet for millioner af mennesker over hele kloden hver dag.

 

En slæng glade Sopra Steria-medarbejdereET STÆRKT MILJØ: En af de vigtigste årsager til at de bedste fagpersoner vil arbejde hos os, er at vi har et stærkt og erfarent miljø med fokus på kompetenceudvikling og erfaringsudveksling.

Udvikling

En af de vigtigste ting i en konsulentvirksomhed som Sopra Steria, er udviklingen hos den enkelte konsulent. Hos os er læring og udvikling ingen tilfældighed. Vi har sat det hele i system gennem kurser, certificeringer og personlig vejledning.

Det starter med, at du bliver godt modtaget, fra den dag du begynder din karriere i Sopra Steria. Vores introduktionskursus giver dig en god start og indføring i de interne supportfunktioner og måden, vi driver forretning på. I løbet af de første 3 dage vil du møde kolleger fra alle centrale dele af den skandinaviske organisation, som vil hjælpe dig til at blive integreret hurtigst muligt hos os.

 

Flere karriereveje

Som konsulent i Sopra Steria har vi høje forventninger til dig. Du skal udvikle dig personligt såvel som fagligt. Som konsulent i tæt dialog med kunden og de udfordringer der præger kundens hverdag, er det vigtigt, at dine tekniske kompetencer er i top – men det er ikke nok. Din måde at kommunikere på, din empati og evne til at forklare og lære kunden, hvordan de får værdi af IT løsninger, er lige så vigtig en del af et projekt, som det at levere et godt system eller løsning til en kunde.

Dine talenter er i højsæde og du har mulighed for at vælge flere spændende karriereforløb. Du kan bevæge dig inden for nye projekter, områder og opgaver. Har du lyst til at arbejde som udvikler, arkitekt, projektleder eller rådgiver, har vi et særskilt karriereforløb for dette. Og det er fuldt ud muligt at skifte retning undervejs - vi ved, at livet leves i faser.

 

Udvikling sat i system

Hos os er læring og udvikling sat i system, og ikke overladt til tilfældighederne. Vi ved, at din udvikling er en vigtig del af at kunne skabe innovative løsninger for vores kunder, ligesom det har værdi for dig som menneske. Derfor har vi ingen specifikke begrænsninger på antal af dine uddannelsesdage eller hvor dyre kurser og/eller konferencer du kan deltage på. Aktiviteterne er tilpasset netop dig, og der hvor du er i din personlige udvikling. Uddannelsestilbud omfatter alt fra korte kurser til videregående uddannelse på masterniveau. For eksempel har flere af vores medarbejdere taget en masteruddannelse. Individuelle certificeringsprogrammer med incitamenter gør det også rentabelt at certificere sig.

Karriere: En gruppe medarbejdere får oplæring

VIDEREUDVIKLING: Hos os har vi en lang række kurser og certificeringer. Her er det en gruppe medarbejdere, som tager certificering i Prince2.

 

Vidensdeling og løbende opfølgning

Som en del af din udvikling, er det vigtigt at kunne videreformidle til andre, ligesom du også får en stor mængde viden ved at høre om andres erfaringer. Derfor har vi én forventning om, at du bidrager til dine kollegaers videre udvikling og generelt deler din egen viden internt i vores virksomhed og eksternt, hvor det giver mening.

Du får også løbende opfølgning fra din afdelingsleder, så du hele tiden kan forbedre og udvikle dig. Alle ledere i Sopra Steria supporterer hinanden i at støtte og udvikle vore medarbejdere bedst muligt. Hvert halve år gennemfører vi samtaler med alle medarbejdere, hvor vi diskuterer din videre udvikling og karriere samt hvilke udfordringer, du bør have fremadrettet.

Har du spørgsmål?

Clara Alberte Christiansen

HR Koordinator, Denmark
Tlf: +45 20 47 99 23
E-mail: clara.christiansen@soprasteria.com

 

Ledige stillinger

SE ALLE OG SØG

Er du nyuddannet?

Vi er på udkig efter dig, som er nyuddannet inden for IT og som er kvik, engageret og social.

Graduate-programmet