Great Place to Work 

I 2018 deltog Sopra Steria for første gang i den årlige Great Place to Work konkurrence, hvor titlen som Danmarks 5. bedste IT arbejdsplads kom i hus. Et stort fokus på kultur, arbejdsmiljø og kompetenceudvikling samt et ønske om at være den bedste arbejdsplads for vores medarbejdere er blot nogle af grundstenene for denne titel.

Kontinuerligt fokus på arbejdsmiljø og kultur

Sopra Steria er en arbejdsplads drevet af transparent ledelse, hvor hver eneste medarbejder har stor indflydelse på eget arbejdsliv. Vi har et stort fokus på at skabe en høj grad af tillid mellem medarbejdere og ledelse herunder en uformel struktur med højt til loftet, hvor alle tør, kan og vil bidrage til virksomhedens udvikling ud fra den enkeltes rolle og ansvar.

I Sopra Steria har vi et kontinuerligt fokus på det gode arbejdsmiljø og en tværfaglig delingskultur, da vi tror på synergien mellem fællesskabet og den fælles glæde over enkeltmandspræstationer. Vi arbejder løbende og hårdt på at skabe og vedligeholde en kultur, der opfordrer til deling og engagement, så vi sammen kan skabe værdi og gøre en forskel for vores kunder.

Plads til at udvikle sig

Som vidensbaseret virksomhed er Sopra Steria afhængig af at være en arbejdsplads, der tiltrækker, fastholder og videreudvikler de dygtigste medarbejdere. Det gør vi blandt andet ved at give plads og tid til kompetenceudvikling og erfaringsudveksling, hvor der er rum til at udvikle sig på både den korte og lange bane.

Vores grundlæggende tro er, at vores medarbejdere er naturligt nysgerrige, har lyst til at lære og udvikle sig, og ønsker at dele deres viden med andre. I Sopra Steria tror vi på en win-win situation, hvor både virksomheden og medarbejderne forventer meget af hinanden og derved får meget igen.

Danmarks 5. bedste IT arbejdsplads

Great Place to Work er virksomheden bag undersøgelsen af samme navn, som er lavet for at udvikle virksomheder gennem medarbejderundersøgelser, analyse og benchmarking. Det er denne undersøgelse, der ligger til grund for kåringen som Danmarks 5. bedste IT arbejdsplads i 2018.

Resultaterne fra den årlige undersøgelse gennemgås systematisk på alle ledelsesniveauer og deles efterfølgende med medarbejderne. På den måde kan vi forbedre os og igangsætte tiltag, så vores medarbejdere bliver endnu mere tilfredse med deres arbejdsdag, og så vi kan skabe den bedste arbejdsplads for vores medarbejdere.

Er du interesseret i at arbejde hos os? Tag kontakt til:

 

Isabelle Motet
Recruitment Specialist, Denmark
Tlf: +45 20 16 91 65
E-mail: isabelle.motet@soprasteria.com