Pladsbooking_bot_samtale

Pladsbooking-bot

 

 

Minimer administrationen, øg fleksibiliteten og skab uventet merværdi med en pladsbooking-bot

Mange virksomheder er støt på nye udfordringer af de begrænsninger og sikkerhedsforanstaltninger, som er fulgt med i kølvandet på COVID-19 pandemien. En af udfordringerne er fysisk tilstedeværelse på kontorer. Coronaregler- og foranstaltninger har medført et behov for at styre, hvor mange der er på kontoret ad gangen og samtidig have mulighed for at sikre, at ens medarbejdere kan mødes fysisk med bestemte kollegaer hvis nødvendigt.

Med en pladsbooking-bot håndterer en specialudviklet chat- og voicebot den administrative opgave, det er at tildele fysiske arbejdspladser til den enkelte medarbejder, og man slipper således for tunge pladsreservationssystemer i form af eksempelvis Excel-ark. Med en pladsbooking-bot sender den enkelte medarbejder blot en SMS eller ringer til botten og bestiller en plads på kontoret til en given dag. Er der en ledig plads, bekræftes det via SMS eller voice, og således tager ingen forgæves på arbejde og ender uden en plads.

Løsningen er lettilgængelig, og kræver blot at medarbejderen anvender sin mobiltelefon – det er op til den enkelte, hvorvidt man vil benytte tale eller tekst.

Med denne løsning kan man på en simpel måde håndtere et praktisk hverdagsproblem uden at implementere nye manuelle og tidskrævende procedurer.

Pladsbookingløsningen giver virksomheder mulighed for at begrænse fremmøde i henhold til de gældende retningslinjer, og samtidig kan den enkelte medarbejder selv vurdere, om man føler sig tryg ved at møde ind. Ligeledes kan løsningen give information om antallet af tilstedeværende til kantineordningen, således at indkøb og udbud nemmere kan planlægges uden unødigt spild.

Med fokus på at erstatte tunge og dyre administrative processer er pladsbooking-botten udviklet til at gøre arbejdsdage nemmere og mere trygge for medarbejdere. Vil du høre mere om løsningen eller sidder du med et behov for at gøre hverdagen i jeres virksomhed nemmere, mere tryg eller mere fleksibel, kan du kontakte os for sparring.

 

 

Vil du vide mere?
Henrik Hajslund
Henrik Hajslund Sales Director