Hololens_kvindelig ingeniør bruger virtuel reality

HoloLens

 

Se ind i fremtiden og spar ressourcer med HoloLens

HoloLens er en håndfri computer, der går dér, hvor du går, ser det, som du ser, og gør det, som du siger. Den viser et lag af digitale oplysninger oven på din virkelige verden med HD-hologrammer, og reagerer samtidigt som fysiske objekter, når du interagerer med dem.

Med HoloLens kan I arbejde off-shore, off site, globalt, på kryds og på tværs. HoloLens er en version af VR-brillen (Virtual Reality) og-/eller AR-brillen (Augmented Reality). Ved at udstyre lokale medarbejdere med en HoloLens kan mange opgaver udføres onsite med assistance fra en offsite ekspert.

Løsninger baseret på HoloLens er en del af fremtiden. HoloLens er ikke begrænset til nogen specifik branche eller sektor, men kan skabe værdi alle steder. Kontakt os for en dialog om hvordan en løsning kan anvendes i forhold til jeres problemstillinger. Vi har et fast framework til afklaring af brugsscenarier, hvor vi gerne inddrager erfaringer fra andre af vores kunder, som har skabt stor værdi ved implementering af HoloLens.

 

Gevinster ved HoloLens 

Der er en række direkte målbare gevinster ved at tage HoloLens Remote Assis i brug. Dette ses bl.a. gennem en ROI på 138% og tilbagebetalingstid på under 12 måneder1. Med brug af HoloLens kan man øge hastigheden på serviceleverancer, reducere omkostninger og optimere ekspertkapacitet. Resultatet bliver øget kvalitet til lavere pris. Brugen af HoloLens er en hurtig tids- og omkostningseffektiv løsning som minimerer rejseaktivitet og optimere tilgangen til begrænsede ekspertressourcer.

 

Eksempel på gevinster er:

 

  • Hurtig problemløsning, øget produktivitet og færre omkostninger
  • Optimering af nøgleressourcer
  • Forbedret kundetilfredshed ved øget hastighed og kvalitet
  • Øget frekvens af audits og øget compliance
  • Minimeret rejsetid

 

Eksempler på brugsscenarier

 

Brugsscenarier HoloLens

 

Start rejsen hos os

Første skridt på HoloLens rejsen er at opleve hvordan det føles at bruge HoloLens. Vi har lavet en demo af Remote Assist i kan komme og opleve ganske uforpligtende hos os. 

Herefter følger et Discover-forløb på 1-2 uger. Denne opstart giver jer et billede af de udfordringer i kan løse ved hjælp af HoloLens. Vi vil bl.a. udarbejde en PoC, et beslutningsgrundlag og en konkret anbefaling til videre forløb.

En naturlig forlængelse er et Accelerate-forløb hvor man udforsker teknologien og tester løsningshypoteser. Her får I produktionssat en eller flere MVP’er i løbet af 1-3 måneder.

I Develop-fasen udvikles der kontinuerlige løsninger, hvor det anbefales at gennemføre nye Discover-projekter løbende for at opretholde flowet af problemer som løses.

Graf over rejse
Vil du vide mere?
Henrik Hajslund
Henrik Hajslund Sales Director

Udfyld nedenstående formular og bliv kontaktet til en uforpligtende snak