Events og kurser

 

Gratis Breakfast Briefings

I Sopra Steria inviterer vi ikke til Breakfast Briefings for at fortælle hvor fortræffelige vi er. Vores Breakfast Briefings handler om praktisk og nyttig viden - og kun det.

Vi dropper salgssnakken, går lige til sagen og holder fokus hvor det skal være; på det aktuelle tema, IT-strategi, sikkerhed, Lean eller hvad det måtte være. Målet er, at du på under tre timer skal få gode indspil til, hvordan du kan forbedre din egen virksomhed.

 

Breakfast Briefings og konferencer

 

Sopra Steria Akademiet – Uddannelse på dine præmisser

Vi tilbyder kurser inden for certificering. Sopra Steria Akademiet tilbyder certificeringer inden for IT Service Management, projekt- og programstyring, samt IT-styring og kontrol.

Sopra Steria Akademiet tilbyder oplæring, kurser og workshops til det skandinaviske marked. Vi har specialiseret os i at hjælpe med at forbedre kompetencer hos vores kunder. Vores enhed består af instruktører med viden og erfaring på centrale områder, hvor Sopra Steria leverer rådgivnings- konsulent og driftydelser.

Med mange års erfaring fra branchen og fagfeltet, leverer vi mere end blot standardkurser. Vi kan også hjælpe dig med at identificere, hvilke kompetencebehov din virksomhed har brug for og finde et undervisningsoplæg, som er egnet til formålet. Vi tilpasser naturligvis oplægget til din situation og dine behov. Vores instruktører er dygtige formidlere, der sikrer, at kursusoplevelsen bliver både lærerig og underholdende.

Sopra Steria Academiet leverer certificeringskurser, blandt andet inden for rammeværktøjerne ITIL®, PRINCE2®, COBIT®, Kepner-Tregoe og MSP®. For mere information om vores uddannelsesydelser; sesoprasteriaakademiet.no

 

SCC: Et forum for IT-ledere

Scandinavian Customer Community (SCC) er et forum for vidensdeling mellem Sopra Steria, kunder og partnere. Foreningen blev grundlagt i 1990, og målet er at fremme kontakten og informationsstrømmen mellem Sopra Steria og kunderne, og også kunderne imellem. Læs mere.

Stå forrest i køen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips om nye kurser og seminarer.