Business analytics

Det nytter ikke at styre en virksomhed med bind for øjnene. Business Analytics hjælper dig med at indsamle og sammenholde forretningskritisk information.

Så er du godt på vej til at få et overblik over virkeligheden. Evnen til at levere pålidelige og korrekt data er afgørende for at kunne understøtte faktabaserede beslutninger.

Hovedfunktionen i Business Analytics er at gøre sammenhængende oplysninger tilgængelig på tværs af forretningsenheder.

​Gennem indsamling, bevaring og sammensætning af data fra flere kilder deles information i hele organisationen til forretningens bedste. Nogle af brugsområderne er standard og ad hoc rapportering, automatiseret beslutningsstøtte, planlægning, målstyring og analyseformål såsom trend analyse og forudsigelse af den fremtidige udvikling

Hvorfor vælge os?

Sopra Steria tilbyder en bred vifte af business analytics tjenester, der hjælper vores kunder til at indsamle, bearbejde og visualisere data for hurtige og præcise beslutninger i analyse, planlægning og forvaltning. Desuden støtter vi alle discipliner, der er nødvendige for at undersstøtte forvaltningen af data som en værdifuld ressource. Forvaltning af data sikrer pålideligheden og tilgængeligheden af det, der indsamles.

Vi tilbyder vores tjenester både i forbindelse med projekter og som en del af forvaltningsopgaver for kunder.

Sopra Steria besidder dyb forretningsmæssig og teknologisk forståelse som vi bruger til at hente information fra tilgængelige datakilder.

Har du spørgsmål?

 

Rasmus ReitzRasmus Reitz
Head of Integration, Denmark
Tlf: +45 26 30 61 85
E-mail: rasmus.reitz@soprasteria.com