Mange virksomheder har brug for at forbedre sine processer i forhold til hvordan information skabes, digitaliseres, analyseres, sikres, arkiveres og slettes. På tværs af virksomheden er der behov for automatisering gennem hele informationslivscyklussen fra fangst til viden.

Det bliver stadig sværere at udnytte potentialet i informationen fuldt ud, og den eksponentielle vækst i data- og informationssystemer, eskalerende regler, krav til informationssikkerhed og behovet for effektivitet har i kombination gjort selskabernes informationsforvaltning til et strategisk tema.

 

Vi tilbyder rådgivning og løsninger inden for:

Kraftig informationsvækst

De fleste virksomheder oplever en informationsvækst på 30-50 procent om året, og dette bidrager ofte til en mere ustruktureret information

Dette gør, at virksomheder må stille sig selv spørgsmålene:

  • Hvordan håndterer vi risikoen af voksende mængde og kompleksitet af information?
  • Hvordan håndterer vi automatisering af vores forretningsprocesser?
  • Hvordan får vi indsigt fra den information vi har?
  • Hvordan bruger vi information til bedre samarbejde med kunder, ansatte og partnere?

Brugere får stigende indflydelse på, hvilken slags løsninger, de ønsker at bruge. Udvalget af teknologier og løsninger, der håndterer information vokser, mens krav til effektivitet øges.

 

Hvorfor vælge os? 

Sopra Steria er en strategisk partner inden for informationshåndtering. Som et af Skandinaviens stærkeste fagmiljøer tilbyder vi en komplet portefølje af ydelser fra strategi, rådgivning og løsninger inden for området.

Har du spørgsmål? 

Maiken_Lykke_120x120

Maiken Lykke
Country Manager, Denmark
Tlf: +45 26 30 60 58
E-mail: maiken.lykke@soprasteria.com