Vi siger ubeskedent, at vi har Skandinaviens bedste ekspertise inden for forretningsudvikling og IT. Vi er i stand til at forstå, hvordan teknologien påvirker processer og organisation.

Digitalisering medfører en forskydning af magt fra virksomheden til virksomhedens kunder. Virksomheder oplever et konstant behov for forandring, og at forandring skal ske i et stigende tempo.

Forretning med kunden i centrum

Kunderne forventer mere, har flere valgmuligheder, stiller højere krav til information og tilgængelighed, og de taler sammen. Kunden er i centrum. Derfor er "kundecentriske løsninger" eller hvad der på engelsk hedder "Customer Centric Management" højt på dagsordenen for de fleste virksomheder. Vi ser, at behovet for teknologidrevet innovation og effektivisering er stadig stigende.

 

Sopra Steria tilbyder ydelser inden for forretningsrådgivning gennem tre hovedområder:

 

Hvorfor vælge os?

Sopra Steria arbejder med forretningsudvikling og virksomhedsforbedring gennem en bedre udnyttelse af IT. Det der adskiller os fra mange af vores konkurrenter er vores solide ekspertise inden for teknologi. Det betyder, at vi er i stand til at forstå, hvordan teknologien påvirker processer, organisation og hvordan IT både kan åbne op for nye forretningsmuligheder, men også være en begrænsning for forandring.

Sopra Steria er en strategisk partner inden for for digitalisering og effektivisering. Men vi er også en operationel støtte, der realiserer tiltagene sammen med vores kunder, skulder ved skulder.

Sopra Steria kan hjælpe i alle forandringsfaser - fra idé til implementering og kontinuerlig forbedring. Vi er med hele vejen, og når vi er færdige med vores opgave, sørger vi for at efterlade kompetencer hos kunden, der er med til at sikre varige resultater.

 

Har du spørgsmål? 

Maiken_Lykke_120x120

Maiken Lykke
Country Manager, Denmark
Tlf: +45 26 30 60 58
E-mail: maiken.lykke@soprasteria.com