Vi binder IT og forretning sammen

Nogle gange er der behov for hjælp fra eksterne støttespillere for at takle kravene til forandring. Vi har mange års erfaring som IT-konsulenthus og vores konsulenters profiler spænder fra at være dybt tekniske til også at være forretningsrådgivende. Vi mener, at et godt samspil mellem forretning og IT er essentiel for at opnå jeres mål som virksomhed og derfor er vores fokus, at hjælpe vores kunder med at optimere forretningen gennem IT-projekter.

Digitalisering af den offentlige og private sektor

Når det kommer til digitalisering af den offentlige sektor, har vi hos Sopra Steria en ambition om at skabe værdi og effektivitet gennem vores omfattende erfaring og indgående forståelse for sektorens unikke udfordringer og muligheder. Vores primære mål er at hjælpe med at skabe en smartere og mere effektiv offentlig sektor, der bedst tjener borgerne. Traditionelle forretningsmodeller udfordres i stigende grad af digitale modeller, og derfor er en storstilet digitalisering af både den offentlige og private sektor i gang.

Vi har projekter og kunder i begge sektorer og dermed erfaring med, hvad der fungerer i praksis og hvad der er forbigående trends. Vi er leverandør på SKI-rammeaftalerne 02.06 og 02.17, og kan levere højt kvalificeret rådgivning til digitalisering af både private og offentlige virksomheder på konkurrencedygtige vilkår.

Som SKI-leverandør lever vi op til en række kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar. Ved at være på udvalgte SKI aftaler, sikrer vi at offentlige institutioner har nem og direkte adgang til vores services. SKI-aftalerne er med til at skabe en mere effektiv og konkurrencedygtig offentlig sektor. Med Sopra Steria som partner, kan offentlige organisationer forvente digitaliseringsløsninger, der er både effektive, innovative og sikre.

Kontakt os

Lad Sopra Steria blive din vejleder i den digitale transformation

Vi har en dyb forståelse for den kompleksitet og de krav, som du kan opleve i både den offentlige og private sektor, og som I står over for i den digitale tidsalder. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at udvikle og implementere løsninger, der virkelig gør en forskel.

Vælg Sopra Steria, hvis du er på udkig efter en partner, der forstår dine unikke udfordringer og kan hjælpe med at navigere i den komplekse verden af i både den private og offentlige sektors digitalisering. Vi er her for at hjælpe dig og din organisation med at udnytte det fulde potentiale af digital teknologi, til gavn for dine borgere, medarbejdere og samfundet som helhed.

The world is how we shape it
Med det mener vi, at verden bliver, som vi sammen skaber den og at det er op til os selv at tage aktivt del i denne udvikling. Med ”os” mener vi både os selv og jer - vores kunder og partnere. Vi tror på, at der skal samarbejde til, for at vi kan lave ændringer. Vores mål er at fremme modige valg, handle proaktivt og være med til at forme verden.
Rasmus Reitz, Country Manager & Director Applications, Danmark

End-to-end-leverandør

Vores ydelser dækker hele værdikæden – fra idéudvikling, styring og ledelse, til udvikling, gennemførelse og videre forvaltning. Vi har en af markedets mest omfattende ydelsesporteføljer, deriblandt strategiudvikling, IT-rådgivning, infrastruktur- og systemudvikling, digitale løsninger og drift. Vi vælger teknologi efter den opgave, vi sammen med jer står overfor og ikke den anden vej rundt. Det betyder, at vi bruger energi på at sætte os ind i jeres behov og rådgiver jer derefter.

Måden vi arbejder på

Når vi opstarter et samarbejde med jer, så sætter vi os grundigt ind i jeres problemstillinger og egenskaber. Vi tror ikke på facitsvar. Vores vigtigste værktøj er at lytte – opmærksomt og omhyggeligt – før vi anbefaler en løsning. Ved at danne os det fulde billede af jeres organisation, kan vi hjælpe jer med digitale løsninger, der oftest kan løse mere end én udfordring af gangen. Uanset hvad vi skal levere, så skal I som kunde føle jer trygge ved, at vi leverer som lovet, og at vores ekspertise bidrager til reel værdiskabelse.

Kontakt os

Nøgletal for Sopra Steria

Sopra Steria i globale tal

Kontakt os

Rasmus Halvor
Rasmus Halvor
Director of Sales And Business Development

Læs mere om os og hvad vi kan

| Signe Rohde Jensen

Hvorfor er forandring ikke altid nemt?

| Sopra Steria Danmark

Hvordan kan finansdirektøren gøre brug af ai

| Sopra Steria Danmark

Machine Learning løfter mail håndtering hos HBR

| Sopra Steria Danmark

RPA sparer 13 årsværk hos Norsk Lægemiddelstyrelse.

| Sinan Beyarslan, Christer Rauh

Danmarks nye digitaliseringsstrategi - Og hvordan Sopra Steria kan hjælpe

Tiltræk de bedste medarbejdere med Automatisering

| Signe Rohde Jensen

Brugerdrevet udvikling og hvad giver det af værdi?

| Sinan Beyarslan

Frigiv ressourcer med Process Mining