Testrådgivning

Sopra Steria tilbyder en række ydelser inden for testrådgivning. Testrådgivning opfylder de behov vores kunders har udover testydelser direkte forbundet med gennemførelsen af test i et udviklings-, forvaltnings- eller infrastrukturprojekt.

Gennem testrådgivning hjælper Sopra Steria med test, organisationsudvikling, gevinstrealisering og ikke mindst reducerede omkostninger for vores kunder.

Vores ydelseskatalog inden for testrådgivning inkluderer:

  • Modenhedsanalyser
  • Rådgivning, anskaffelse og installation af testværktøjer
  • Rådgivning i forbindelse med testautomatisering
  • Uddannelse
  • Organisering af test i agile projekter
  • Sikkerhedsanalyser
  • Ydelsesanalyser

Modenhedsanalyser

Vi anvender TMMi (Test Maturity Model Integrated) frame worket til implementering af modenhedsanalyser og implementering af forbedring af testprocesser i en organisation.

Rådgivning, anskaffelse og installation af testværktøjer

 Anskaffelse af redskaber til gennemførelse og administration af test kan være en stor investering. Vores rådgivere kan hjælpe med valg af værktøjer, erhvervelse, opsætning og implementering af testværktøjer, og gennemføre forandringsprojekter, herunder gevinstrealisering. Vi samarbejder med førende værktøjsleverandører og har solid erfaring med en række værktøjer til test management, teknisk test og testautomatisering.

Rådgivning i forbindelse med testautomatisering

 Behovet for at automatisere test vil ofte opstå for at test ikke skal blive en forhindring i et projekt, og for at omkostningerne og tid brugt på test kan reduceres. Men ikke alle typer test er praktisk muligt at automatisere, og at det er vigtigt at overveje cost / benefit-forholdet. Vores rådgivere er klar til at hjælpe med et udvalg af test for automatisering, udvalg af værktøjer, POC (Proof of concept) omkring testautomatisering, samt uddannelse og indførelse af automatiserede test i et projekt eller organisation.

Uddannelse

 Sopra Steria tilbyder en række kurser inden for test og test management. Dette omfatter generelle kurser som "Introduktion til test", samt kurser, der er skræddersyet til et bestemt projekt eller kundens behov.

Organisering af test i agile projekter

At organisere testaktiviteter rigtigt i agile projekter er afgørende for at identificere potentielle fejl tidligt i livscyklussen. Sopra Steria har stor erfaring fra nogle af Skandinaviens største agile projekter - erfaringer, som vi bruger til at hjælpe vores kunder med at organisere testaktiviteter på en effektiv måde.

Sikkerhedsanalyser

 Sopra Steria har gennemført en lang række risici- og sårbarhedsanalyser for kunder med høje krav til sikkerheden og / eller overholdelse af love og bestemmelser på området. Sopra Sterias konkrete tilgang til gennemførelsen af risiko- og sårbarhedsanalyser er baseret på vores rådgiveres lange erfaring med denne type opgaver.

Ydelsesanalyser

Mange faktorer kan påvirke softwarens ydeevne. Der findes også et utal af parametre som kan måles og et stort udvalg af værktøjer, løsninger og teknikker til at gennemføre målinger af dette. Sopra Steria har god indsigt ydelsestest og hvilke værktøjer og teknikker som bedst passer forskellige setups og hvordan test bedst kan gennemføres, i et cost/benefit perspektiv.

 

Hvorfor vælge os?

Sopra Steria har mere end 50 dedikerede testspecialister. Vi er en af de største skandinaviske fagmiljøer inden for test, som gør at branchens bedste folk søger hos os - og bliver hos os. Således kan vi tilbyde et af de mest kvalificerede, dynamiske og bedste faglige miljøer inden for test og kvalitetssikring.

Har du spørgsmål?

 

Rolf Kjøller
Rolf Kjøller

Head of BPM, PM & Architecture, Denmark
Tlf: +45 26 30 60 65
E-mail: rolf.kjoller@soprasteria.com