Test procesforbedring

Test Process Improvement handler om at gennemføre forbedringer af kundens testprocesser.

Før man begynder med en forbedringsproces, så det er vigtigt med en klar analyse af, hvor organisationen er i dag, og hvad der bør ændres og hvornår.

Et projekt omhandlende test procesforbedring begynder derfor ofte med en TMMi (Test Maturity Model Integrated) modenhedsanalyse. En TMMi-modenhedsanalyse er skræddersyet til kundens behov i varighed, men er ofte af kortere karakter. Dette omfatter interviews og analyse af oplysninger om den aktuelle status af en testorganisation.

Resultatet er, at kunden får:

  • En uafhængig vurdering af hvor godt aktuelle testprocesser passer til din organisations forretningsmæssige behov, og hvordan det passer med god etableret praksis i branchen.
  • Identificering af kritiske forbedringsområder og anbefalinger om, hvordan kunden bør behandle disse.
  • Realistiske anbefalinger om hvordan kunden kan reducere omkostninger, samt forbedre kvalitet og produktivitet.
  • En dokumenteret procesmodel til test og beskrivelse af, hvordan dette kan implementeres i organisationen.

For at lykkes med forbedring af processer må alle interessenter involveres. Sopra Steria vil derfor aktivt varetage den nødvendige kommunikation for at sikre, at interessenterne hos kundens forstår, hvad ændringen og engagerer sig i det.

Det er vigtigt at opretholde den daglige drift, når der udføres en sådan forbedringsproces. Sopra Sterias metoder og værktøjssæt gør det muligt at udføre opgaven hurtigt og effektivt.

Vores leverancemodel har bred adgang til ekspertise både i Skandinavien og internationalt, så vi kan tage hensyn til kundens daglige operationelle behov til test, mens vi videreudvikler deres testorganisation. 

 

Hvorfor vælge os?

Sopra Steria har mere end 50 dedikerede testspecialister. Vi er en af de største skandinaviske fagmiljøer inden for test, som gør at branchens bedste folk søger hos os - og bliver hos os. Således kan vi tilbyde et af de mest kvalificerede, dynamiske og bedste faglige miljøer inden for test og kvalitetssikring.

Har du spørgsmål?

 

Rolf Kjøller
Rolf Kjøller

Head of BPM, PM & Architecture, Denmark
Tlf: +45 26 30 60 65
E-mail: rolf.kjoller@soprasteria.com