Udvikling af robuste systemer og infrastruktur er ikke noget, der sker af sig selv. Det er normalt med fejl i komplekse projekter, og at luge dem væk er test nødvendig.

Der er meget at vinde ved at rette og forebygge fejl ved at teste på et tidligt tidspunkt. Spørger du Sopra Steria om hjælp med test, slipper du for at antage, at tingene går som de skal, men du kan vide, at du har fuld kontrol.

Vores fagfolk har dokumenteret ekspertise inden for test. Vi er godt certificerede på flere områder inden for funktionel, teknisk og automatiseret test, og vi står klar til at hjælpe med planlægning, gennemførelse og rapportering af testaktiviteter. Vores ydelser inden for test omfatter:

 

Hvorfor vælge os?

Sopra Steria Skandinavien har mere end 50 dedikerede testspecialister. Vi er et af Skandinaviens største fagmiljøer inden for test, som gør at branchens bedste folk søger os - og bliver hos os. Således kan vi tilbyde en af de mest kvalificerede, dynamiske og bedste faglige miljøer inden for test og kvalitetssikring.

Har du spørgsmål?

 

Rolf Kjøller
Rolf Kjøller

Head of BPM, PM & Architecture, Denmark
Tlf: +45 26 30 60 65
E-mail: rolf.kjoller@soprasteria.com