Giver du dig i kast med store projekter, bør du vide, at der kan være mange udfordringer forude. I Sopra Steria er vi optaget af at gøre projekterne mere enkle og mindre risikofyldte.

Rapporter fra en række specialister viser foruroligende tal, når det gælder mangler i store projekter. Kun 34 procent af alle projekter gennemføres som planlagt (Standish), og 90 procent af alle IT-projekte bliver ikke leveret i tide (Aberdeen). Svag projektledelse, utilstrækkelig styring af forventninger og undervurdering af kompleksiteten er de mest almindelige årsager til, at så mange havner i uføre.

Enklere projektledelse

I Sopra Steria er vi optaget af at gøre projekter nemmere og mindre risikofyldte for vores kunder. Og er der noget Sopra Steria kan, så er det præcis det: at styre projekter sikkert i havn.

Som et af Skandinaviens største konsulentselskaber, er vi primært en projektorganisation. Stort set alt, hvad vi gør, er ved at gennemføre projekter. Sopra Steria kan bistå i hele værdikæden, fra behovkortlægning, udvikling, test og implementering, til gevinstrealisering og forvaltning.

Dette er et udvalg af hvad vi kan hjælpe dig med:

 

Hvorfor vælge os?

Vores konsulenter er certificerede i markedets førende metoder som PRINCE 2, PMP og vores eget værktøj Navigator. Med over 150 erfarne projektledere har vi et af Skandinaviens stærkeste fagmiljøer inden for projektledelse.

Har du spørgsmål?

 

Rolf Kjøller
Rolf Kjøller

Head of BPM, PM & Architecture, Denmark
Tlf: +45 26 30 60 65
E-mail: rolf.kjoller@soprasteria.com