Teknologiarkitektur

En hjørnesten i teknologisk værdiskabelse

For at give øget fleksibilitet og evne til omstilling, mener vi, det er vigtigt at have en teknologiarkitektur, der understøtter forretningens behov og krav til værdiskabelse.

En god teknologiarkitektur er et vigtigt redskab for virksomheden for effektivt at kunne håndtere nye forretningsbehov. Skiftende behov som følge af teknologiske ændringer, men også krav for at imødekomme en stigende global konkurrence. En organisations evne til hurtigt at reagere på nye forretningsbehov afgør om de ændringer, giver en mulighed eller en trussel. Hurtig respons kræver agilitet.

Hvorfor vælge os?

Vi er en stærk og målrettet partner. Sopra Sterias arkitekter er optaget af at levere resultater og merværdi. Vi har nogle af markedets mest erfarne infrastrukturarkitekter med særlig højt kompetence- og certificeringsniveau. Kombineret med Sopra Sterias unikke kultur for vidensdeling betyder det, at vi har et stort og heterogen fagligmiljø inden for arkitektur.

For Sopra Steria er arkitektur en vigtig prioritet, som understreges ved, at Sopra Steria har både en separat referencearkitektur, egen faggruppe internt og en arkitektskole til at dyrke de bedste arkitekter.

Sopra Sterias teknologiarkitektur giver:

  • Udvikling af arkitektur som støtter virksomhedens strategi og mål
  • Adgang til markedets bedste arkitekter inden for alle arkitekturområder
  • Bred erfaring med udvikling og forvaltning af arkitektur
  • En partner som leverer gennemgribende arkitekturtjenester inden for alle områder
  • Et højt antal TOGAF certificerede konsulenter
  • Adgang til et unikt egenudviklet frame work, Navigator

Har du spørgsmål?

 

Ian DickieIan Dickie
Head of Customer Centric Management, Denmark
Tlf: +45 28 11 50 40
E-mail: ian.dickie@soprasteria.com