Datacenter

Datacentret er kernen for IT-infrastruktur og fundamentet for øvrige IT-ydelser

Et sikkert, robust og fleksibelt datacenter er derfor afgørende for enhver virksomhed, samtidig med at det er vigtigt at bruge den løsning, der er mest optimal i forhold til virksomhedens behov.

Gennem vores end-to-end ekspertise i datacenterløsninger, har Sopra Steria mulighed for at levere alle former for cloud-løsninger og konvergeret infrastruktur. Alt skræddersyet og tilpasset til de forretningsmæssige mål.

End-to-end-kompetencer

Vi i Sopra Steria har stor erfaring med design og implementering af datacenterløsninger til virtualisering og Private Cloud samt evaluering og migrering til løsninger baseret på Public Cloud. Vores ekspertise omfatter løsninger til produktion af IT-ydelser i private eller offentlige Clouds med brug af virtualiseringsteknologi til at sikre en fleksibel produktion.

Et vigtigt fokusområde for et rentabelt datacenter er at automatisere leveringen af ydelser for at sikre lave drifts- og etableringsomkostninger - helst med selvbetjening for brugeren. Dette kræver god forståelse for processen kombineret med bred arkitektur- og teknologiekspertise.

Konvergeret infrastruktur

Konvergeret infrastruktur har til formål at forenkle IT og bidrage til lavere omkostninger. Essensen af konvergerede løsninger er at kombinere server, storage og netværk i én enhed. Systemerne giver en ressource "pool" løsning, en forenklet administration og hurtigere implementering. Desuden bliver den samlede anskaffelsesomkostning mindre og driften forenkles betydeligt.

De mest centrale fordele ved konvergeret infrastruktur er:

   • Enkel og hurtig installation og administration
  • Agility til at understøtte erhvervslivets behov hurtigere
  • Nem og hurtig implementering af virtuelle maskiner
  • Skalerbarhed
  • Automatisering
  • Indbygget høj tilgængelighed og failover

Hvorfor vælge os?

Sopra Steria har det førende konsulentmiljø i Skandinavien med et bredt fokus på datacenterløsninger, og det er et af vores kerneområder. Vores styrke er, at vi har både dybde og bredde i vores ekspertise, god kapacitet, og stor erfaring fra både private og offentlige virksomheder.

Har du spørgsmål?

 

Ian DickieIan Dickie
Head of Customer Centric Management, Denmark
Tlf: +45 28 11 50 40
E-mail: ian.dickie@soprasteria.com