Arbejdsflader og mobilitet

Aldrig før i moderne tid har slutbrugeren haft så stor fleksibilitet til at råde over deres arbejdsdage. Dagens IT-brugere forventer at kunne arbejde hvor som helst helt, når som helst.

Sopra Steria kan hjælpe dig med at implementere en løsning for din virksomhed, der muliggør mobilitet på en brugervenlig og sikker måde.

En mobilitetsopløsning skal give medarbejdere, der er fordelt på forskellige geografiske lokaliteter en brugervenlig og fleksibel adgang. Uanset om du bruger PC, Mac eller smartphones. Ved at give brugerne adgang til at arbejde hvor som helst og når som helst på mobile arbejdsflader, kan virksomheden opnå fleksibilitet, mens omkostninger reduceres.

Vores tilgang er holistisk og forretningsdrevet med fokus på mobilitetsløsninger, der bidrager til at skabe værdi for vores samarbejdspartnere gennem forbedret sikkerhed, øget tilgængelighed og lavere administrative omkostninger.

 

Hvorfor vælge os?

Vi i Sopra Steria har omfattende erfaring med at designe og implementere mobilitetsløsninger til en bred vifte af forskellige kunder og arbejdsflader med en effektiv forvaltning og administration af disse i et livscyklusperspektiv.

Gennem dette arbejde har Sopra Steria udviklet et stærkt fagmiljø af specialister inden for arbejdsflader og mobilitet. Dette fagmiljø har markedsledende ekspertise i fleksible og robuste løsninger, skabt til at rumme stigende krav fra en arbejdsstyrke, der ønsker mobilitet. Dette gør Sopra Steria til en robust og pålidelig samarbejdspartner for vores kunder.

Har du spørgsmål?

 

Ian DickieIan Dickie
Head of Customer Centric Management, Denmark
Tlf: +45 28 11 50 40
E-mail: ian.dickie@soprasteria.com