Drift

Stabil IT-infrastruktur er fundamentet for at levere værdiskabende IT-ydelser, og effektive ændringer er afgørende for at støtte virksomhedernes skiftende behov på en god måde.

Bred ekspertise er nødvendig for at imødekomme behovet for stadig bredere IT-support. Sopra Steria er en kompetent og solid støtte til vores kunder og vi leverer en holistisk tilgang til infrastruktur og drift, med fokus på at hjælpe med at skabe værdi for vores kunder.

Vi sikrer, at ydelserne fungerer problemfrit og effektivt for kunden og brugerne:

  • Servicedesk og onsite
  • Applikationsdrift, udvikling og forvaltning
  • Overvågning og sikkerhed
  • Etablering og migrering

Servicedesk og onsite

Servicedesk er Single Point of Contact (SPOC) med kundefokuserede kompetencer. Dette sørger for at brugerne får løst sine problemer hurtigt. Kompetente medarbejdere sørger for en god brugeroplevelse både fra Servicedesk centralt og on-site ude hos kunden.

Applikationsdrift, udvikling og forvaltning

Applikationsdrift sikrer stabil drift og god ydelse for kundens applikationer. Applikationer kategoriseres etter tilgængelighed, kompleksitet og driftsomfang. På denne måde får kunden effektive priser. Vores end-to-end-kompetence giver kunden effektiv forvaltning og proaktiv rådgivning. 
Vi kan også sørge for en applikationsplatform som understøtter DevOps med udvikling-, test- og produktionsmiljøer.

Overvågning og sikkerhed

Vi leverer overvågning 24/7 på kundens infrastruktur, private cloud og public cloud tjenester. 

Vi kan også levere APM (Application Performance Management) som en ydelse. APM sikrer kundens tilgængelighed og ydelse på applikationer på tværs af infrastruktur og leverandører. 

Vores drift- og sikkerhedsarkitektur er bygget og certificeret i henhold til ISO 27001 for at ivaretage fortrolighed, integritet og tilgængelighed.

Etablering og migrering

Vores metodik Navigator er udviklet for ar sikre at projektgennemføring og slutresultat er i henhold til kundens forventning. Vi leverer altid inden for aftalt tid og omkostning.

Dette har vi bevist gennem mange etablerings- og migreringsprojekter for kunder i forskellige brancher i hele Skandinavien.

 

Hvorfor vælge os?

Sopra Steria leverer løsninger til kunder med høje krav til IT. Vi sørger for en stabil og opdateret platform på tværs af kundens egen infrastruktur, private og offentlige cloud-tjenester.

Vores rådgivende ekspertise og vores leverancekoncept gør det nemt for kunderne at få produceret IT-infrastruktur, hvor det er mest omkostningseffektivt.

Kombinationen af Sopra Sterias mulighed for at levere ydelser inden for hele spektret af drift, infrastruktur og applikationer, sammen med vores førende ekspertise, gør os til en meget solid og kompetent partner for vores kunder.

Har du spørgsmål?

 

Ian DickieIan Dickie
Head of Customer Centric Management, Denmark
Tlf: +45 28 11 50 40
E-mail: ian.dickie@soprasteria.com