Applikationsudvikling

Selvom der i dag er mange, der benytter sig af hyldevarer, udvikles omkring en tredjedel af virksomheders applikationer stadig fra bunden ved hjælp af standard udviklingssprog og -omgivelser.

Lige siden 1958 har krævende og komplekse system- og projektleverancer været grundlaget for vores forretning. Vi arbejder med alt fra analyse, design og etablering af systemetstruktur, udvikling og vedligeholdelse af integrationsløsninger, databasedesign, modellering og modelopbygning, database administration, generel softwareudvikling, funktions-, stabilitets- og performance test, projekt- og testledelse, samt implementering og administration af løsninger. Vores konsulenter har stor erfaring med udvikling inden for såvel Java, Microsoft.

Samfundsvitale løsninger

 Sopra Steria har lang erfaring med at levere komplekse og forretningskritiske projekter for private og offentlige aktører. Flere af de projekter, vi er involveret i, er afgørende for samfundet. Det har givet os erfaring med, hvad det kræver at levere stabile og fleksible løsninger, der er i brug døgnet rundt.

Vi er en af de få leverandører i Skandinavien, der kan levere en samlet vertikal forretningsservice med applikation og sikker infrastruktur, som kan driftes/forvaltes effektivt i hele dets levetid.

Systemintegration er et kompliceret puslespil. Nye og gamle systemer skal spille sammen. Processer skal automatiseres. Fælles datagrundlag fra forskellige applikationer, der skal udnyttes. Kravene til sikkerhed stiger, mens brugerne er mere krævende. En god IT-arkitektur med et korrekt valgt integrationsrammeværktøj er centrale elementer til at opfylde disse udfordringer. Vi har leveret integrationsløsninger baseret på anerkendte integrationsrammeværktøjer til vores kunder i mange år.

 

Hvorfor vælge os?

Inden for projekt- og systemleverancer hjælper Sopra Steria med alle kompetencer, der kræves for at levere et større systemudviklingsprojekt.

Sopra Steria kan dække alle roller i sådanne projekter, tage leveringsansvar og også tage ansvaret for yderligere udvikling og forvaltning. Vi er specialiseret i at skræddersy, og har udviklet en bred vifte af løsninger som portaler, data warehousing/BI-løsninger, sagsbehandlingsløsninger og forretningssystemer.

 Vi har en bevidst strategi om at arbejde sammen med de førende produktleverandører på markedet inden for .NET og Java EE samt Open Source. Samtidig ønsker Sopra Steria at have en objektiv rolle i forhold til valg af platform. Derfor har mange af vores konsulenter også bred erfaring fra andre platforme.

Har du spørgsmål?

 

Rasmus ReitzRasmus Reitz
Head of Integration, Denmark
Tlf: +45 26 30 61 85
E-mail: rasmus.reitz@soprasteria.com