Applikationsforvaltning

Application Management (AM) er en af Sopra Steria koncernens primære ydelsesområder

Sopra Steria har gennemført mere end 200 vellykkede projekter, hvor applikationsporteføljer overføres (outsourcet) fra kunden eller en anden leverandør til Sopra Steria, enten lokalt eller globalt. Sopra Steria har mere end 4.500 medarbejdere på verdensplan, der arbejder med Application Management gennem 14 leverancecentre i Europa og tre i Indien.

Sopra Sterias frame work for Application Management bygger på en livscyklushåndtering af en portefølje af applikationer. Det vigtigste element i god forvaltning er at øge forståelsen for forvaltningsbehovet samt at industrialisere leverancerne. Hovedydelserne i en applikationscyklus er udvikling, forvaltning, videreudvikling og eventuelt modernisering/transformation og afvikling.

  

Hvorfor vælge os?

Virksomheder er konstant udfordret af stigende krav til effektivitet, reduktion af de faste omkostninger og øget kompleksitet.

For at kunne forvalte og udvikle applikationsporteføljen med god kvalitet, og til forudsigelige og reducerede omkostninger, er det nødvendigt, at parterne arbejder efter indbyrdes aftalte strukturer og processer.

Sopra Steria har forvaltningsansvar for flere applikationsporteføljer hos større virksomheder i både den private og offentlige sektor. Leverancerne foretages enten af dedikerede kundeteams hos kunden eller fra et af Sopra Sterias Application Management centre, hvor forvaltningen også kan være organiseret i teams med fælles ressourcer på tværs af flere kunder.

Sopra Steria har stor ekspertise i at udvikle ny funktionalitet og forbedre applikationer gennem forebyggende arbejde. Agil udvikling er blevet en førende metode inden for systemudvikling. Sopra Steria har bearbejdet dette ind i Agil AM. Et tættere samarbejde mellem forretning og fagsiden i en virksomhed, og Sopra Steria med regelmæssig prioritering af produktkø, giver øget effektivitet i både forvaltning og videreudvikling.

Har du spørgsmål?

 

Ian DickieIan Dickie
Head of Customer Centric Management, Denmark
Tlf: +45 28 11 50 40
E-mail: ian.dickie@soprasteria.com