Applikationsarkitektur

Applikationsarkitektur er kunsten at løse et forretningsmål med IT på grundlag af de forskellige og ofte modstridende behov og krav som stilles.

Applikationsarkitekten står i skæringspunktet mellem forretningsmæssige behov, tekniske løsninger og omkostninger. Applikationsarkitektens vigtigste rolle er at sikre, at det, der bliver bygget faktisk giver værdi for forretningen.

Hvorfor vælge os?

Sopra Steria har mange dygtige applikationsarkitekter, der arbejder med applikationsarkitektur på mange niveauer, fra erhvervslivet og procesmodellering til applikationsarkitekturplanlægning, implementering og evaluering. I dette arbejde anvender vi anerkendte modeller som for eksempel model for serviceorienteret applikationsarkitektur (SOA).

At designe en god applikationsarkitektur er en kompliceret puslespil. Nye og gamle systemer skal spille sammen og integreret. Cloud computing og mobile løsninger er ved fuld fremmarch. Moduler skal genbruges på tværs af organisationen. Eksterne biblioteker og rammer skal overvejes. Fleksibilitet er et absolut krav. Forretningssiden kommer garanteret med ønsker til udvikling af nye tillægsydelser, nu eller engang i fremtiden. Kravene til sikkerhed stiger, mens brugerne i stigende grad kræver brugervenlighed og tilgængelighed.

Sopra Steria har solid forankring i systemudviklingsfaget og systemintegration. Vi bringer denne ballast med os, når vi skal hjælpe kunderne med at designe en applikationsarkitektur for enten hele eller en del af applikationsporteføljen. Vi ser hele billedet og forstår både de funktionelle og ikke-funktionelle krav. Vi ved, hvad der kræves i moderne systemudvikling, hvor agil metode, continuous integration (CI), automatiseret test og iterativ udvikling i programmering er afgørende.

Har du spørgsmål?

 

Rasmus ReitzRasmus Reitz
Head of Integration, Denmark
Tlf: +45 26 30 61 85
E-mail: rasmus.reitz@soprasteria.com