Sopra Steria har lang erfaring med at udvikle og forvalte samfunds- og forretningsvitale applikationer, så vores kunder kan frigøre tid og energi til deres kerneforretning.

Sopra Steria er førende inden for udførelse af store agile projekter og forvaltningsydelser. Med flere hundrede konsulenter i vores systemudviklingsmiljø, har vi et af de stærkeste kompetencemiljøer på markedet. Vores primære ydelser inden for applikationsydelser er applikationsudvikling og applikationsforvaltning. Vores kunder er store offentlige og private virksomheder.

Vi bistår med ydelser inden for følgende fagområder:

Projektmetodik

Der findes ikke én projektmetode, der virker for alle projekter, men Sopra Steria har valgt at specialisere sig i Scrum og agil systemudvikling.

Det betyder, at vores kunder er med gennem hele projektet for at prioritere krav, afklare funktionelle spørgsmål og styre mod en leverance, der giver mest mulig værdi. Samtidig reducerer man kompleksiteten og risikoen ved kontinuerlige forbedringer i processen.

Vi bruger også andre projektmetodikker og rammer for systemudvikling, som eksempelvis den traditionelle vandfaldsmodel. De metoder, vi anvender, afhænger helt af typen af projektet, og hvad du ønsker.

Kundekontaktløsninger

I Sopra Steria har vi arbejdet med kundekontaktløsninger i mange år, fra de traditionelle call center-systemer til løsninger, der omfatter integration mellem telefoni og data (CTI) og Internet Relationship Management (IRM). Vores ekspertise er relateret til etablering og udvikling af call-centre, benchmarking af call-centre, udvikling af Genesys CTI-løsninger, drift og forvaltning. 

 

Hvorfor vælge os?

Vores konsulenter har lang og solid erfaring med projekter, hvor sagsbehandling, proces- og dokumenthåndtering, brugervenlighed og kundedialog er afgørende.

Vi kan tilbyde ekspertise på timebasis, vi tager ansvar for levering af projekter og tilbyder forvaltning af både egenudviklede applikationer og applikationer udviklet af andre.

 

Har du spørgsmål? 

Maiken_Lykke_120x120

Maiken Lykke
Country Manager, Denmark
Tlf: +45 26 30 60 58
E-mail: maiken.lykke@soprasteria.com