Ydelser

Consulting

Forretningsrådgivning

Sopra Steria tilbyder forretningsrådgivning inden for tre hovedområder: 
Strategiudvikling, forvaltning og forbedring.

 

information_management

Informationshåndtering

Med et af de stærkeste fagmiljøer inden for informationshåndtering tilbyder vi en komplet portefølje af ydelser fra strategi, rådgivning og løsninger inden for området.

application

Applikationer

Sopra Steria har lang erfaring med at udvikle og forvalte samfunds- og forretningsvitale applikationer, så vores kunder kan frigøre tid og energi til deres kerneforretning.

 

infrastructure

Infrastruktur

Med Skandinaviens førende kompetencemiljø inden for Infrastruktur, har Sopra Steria fokus på at bidrage til værdiskabelse for vores kunder.

project_management_01

Projektledelse

Giver du dig i kast med store projekter, bør du vide, at der er mange udfordringer forude. I Sopra Steria er vi optaget af at gøre projekter både mere enkle og mindre risikable.

test

Test og kvalitetssikring

Udvikling af robuste systemer og infrastruktur er ikke noget som sker af sig selv. Det er normalt med fejl i komplekse projekter, og for at undgå dette er der behov for test.

drift

Drift

Stabil IT-infrastruktur er fundamentet for at levere værdiskabende IT-ydelser, og effektive ændringer er kritiske for at kunne understøtte virksomhedens skiftende behov på en fornuftig måde.

software

Software

Sopra Steria tilbyder færdige software-løsninger inden for Bank og finans, HR og Ejendomsforvaltning.