Social Business

 

Sociale netværk er et fænomen. De erobrede erhvervslivet med generation Y, hvor de hurtigt etablerede stærke forbindelser mellem medarbejderne og mellem erhvervslivet og kunderne.

Passende ekspertise i sociale netværk kan stimulere samarbejdet og fremme værdiskabende interaktion.

Sociale netværk kan bidrage til videndeling og innovation, men de kan også fungere som en vigtig drivkraft for at fremme brands og etablere et fællesskab og sammenhold internt i virksomheder.

Sopra Steria designer og etablerer verdiskapene interne sosiale nettverk i respons til kundens spesifikk problemstillinger:

Sopra Steria designer og etablerer værdiskabende interne sociale netværk som reaktion på kundernes specifikke problemstillinger:

  • Intern kommunikation: For at dele information og styrke fællesskabsfølelsen i virksomheden.
  • Medarbejdertjenester: Centralisering af virksomhedens interne tjenester overfor sine medarbejdere (HR-tjenester, IT-tjenester, medarbejdergoder og lignende).
  • Projektstyring: Ledelse af komplekse projekter som involverer mange interessenter spredt på forskellige geografiske lokationer, eller for mobilisering af eksterne partnere.
  • Vidensdeling: Deling af viden og erfaringer på en effektiv og inkluderende måde. Systemer for at sikre vidensoverføring mellom forskellige niveauer i organisationen.
  • Styring af informationskapital: Sikre adgang til og muligheden for at dele ustruktureret information produceret af selskabet og dets interessenter.
  • Administration og oprettelse af interne grupperinger: Opmuntre til udveksling af information og innovation i virksomhedens fagmiljøer.
  • Sociale virksomhedsnetværk: Organisere interaktion med kunder og partnere for at designe og forbedre produkter og tjenester.

​​

Vi sammensætter teams af folk med forskellige faglige profiler og erfaring til at hjælpe vores kunder med at udnytte mulighederne i sociale netværk, og bruge disse netværk til at fremme værdiskabelsen i koordinering af projekter, innovationsledelse, CSR, forandringsledelse etc.

Har du spørgsmål? 

Maiken_Lykke_120x120

Maiken Lykke
Country Manager, Denmark
Tlf: +45 26 30 60 58
E-mail: maiken.lykke@soprasteria.com