Digitalisering

 

En forudsætning for fremtidig udvikling og vækst

Digitalisering er i stigende grad blevet en forudsætning for at forsvare en konkurrencedygtig position, og er i mange brancher blevet en væsentlig drivkraft for udvikling og vækst. Virksomheder i alle brancher berøres af den digitale udvikling.

Den stærkeste forudsætning for digitaliseringen sker dog uden for virksomheden. Kunderne forventer adgang til ydelser og support uafhængig af tid og sted, gennem intuitive grænseflader, baseret på personlig behandling og en proaktiv tilgang. Kundernes teknologivaner kræver også åbne økosystemer, som muliggør bånd på tværs af interessenter til at skabe en større samlet værdi for kunden.

For at imødekomme disse forventninger vil digitalisering af eksisterende processer eller udvikling af enkeltstående ydelser ikke være tilstrækkelig. Mange virksomheder udfordres derfor når eksisterende forretningsmodeller, processer, organisationsstruktur eller teknologiarv ikke godt nok støtte digitalisering.

Hvad kan vi bidrage med inden for digitalisering?

Vi hjælper virksomheder med at udvikle den operationelle strategi for digitalisering, og med at omdanne mål til konkrete handlingsplaner. Vi leverer end-to-end løsninger eller hjælper i forskellige trin og opgaver gennem forandringsprocessen.

Erfaringen har lært os, at det ikke er nok til at løse et problem i teorien. Gode strategier, koncepter og ideer inden for digitalisering skal følges op af personer med gennemførelsesevne. Sopra Steria er en stærk operationel støtte til vores kunder. Vi lever af at give gode råd og omsætte dem i praksis. Vores ydelser dækker hele værdikæden inden for digitalisering - fra strategi, idéudvikling, styring og ledelse til udviling, implementering og videre forvaltning.

 

Vi lever af at støtte virksomheder til at forbedre og tranformere deres forretnings- og informationsteknologi, og er en betroet digitaliseringspartner for mange af de største virksomheder i Skandinavien. Sammen med vores kunder holder vi mange af samfundshjulene i gang. Online banker, moms- og skat, kundecentre, fortoldning af varer, lufthavne, politiet og posten er blot nogle af vores digitaliseringsprojekter.

Hvorfor vælge os som din digitaliseringspartner?

Sopra Steria er en førende leverandør af digital transformation i Europa med en omfattende ydelsesportefølje, der spænder fra rådgivning, systemintegration, salg af branchespecifikke løsninger og forretningsprocesydelser. Vi hjælper kunder gennem deres transformationsprojekter, uanset kompleksitet, og hjælper med at få mest muligt ud af brugen af digital teknologi.

I Sopra Steria lægger vi vægt på at tænke i helheder og til at opnå optimalt samspil mellem strategier, organisation, processer og teknologi. Det giver de bedste resultater. Vi gør tværfaglige ressourcer tilgængelige for kunden, uanset om de er fra Skandinavien eller vores globale netværk. Vores forretningsrådgivere og branchespecialister arbejder altid tæt sammen med vores tekniske specialister. De har et unikt indblik i teknologiens muligheder og begrænsninger. På den måde får vi det overblik som er nødvendigt for at se og forstå terrænet, og dernæst finde den mest vej til mål.

Har du spørgsmål?

 

Rolf Kjøller
Rolf Kjøller

Head of BPM, PM & Architecture, Denmark
Tlf: +45 26 30 60 65
E-mail: rolf.kjoller@soprasteria.com