Cyber Security

 

Cyber Security er en absolut prioritet for virksomheter i den digitale verden.

Sopra Steria hjælper virksomheder til at udmærke sig inden for cyber security og skabe digital tillid til at beskytte virksomhedernes følsomme oplysninger og øge tempoet i den digitale udvikling.

Med mere end 700 sikkerhedseksperter over hele Europa og i vores centre for cyber-security, forvalter vi en menneskelig, teknologisk og industriel styrke i verdensklasse.

Vores samlede tilbud dækker hele livscyklussen inden for informationssikkerhed:

  • Consulting: Styringssystemer og risikostyring, revision og overholdelse af love og krav, hændelseshåndtering og kontinuitet.
  • Integration af sikkerhedsløsninger i overensstemmelse med forretningsprosesser: Digital Identity and Access Management (IAM), Public Key Infrastructure (PKI), Data Loss Protection (DLP), Cloud Security og mobilitet.
  • Managed Security Services: Tjenester fra Security Operations Centre (SOC)-tjenester til identificering af Advanced Persistent Threats (APT) og krisehåndtering, baseret på en Managed Security Service Provider (MSSP)- modell.

 

Vi placerer vores kunder, deres markeder og deres interessenter i centrum af vores tilgang.

Vi kombinerer forretnings- og brancheekspertise med avancerede, innovative funktioner i samarbejde med anerkendte forskningscentre for at beskytte store økonomiske aktører. Mere generelt hjælper vi med at sikre høj kritiske netværk, for eksempel til luftfarten med Box@PME-løsningen, inden for rammeværktøjet til Albatros-programmet.

Som en ansvarlig aktør støtter Sopra Steria udvikling, herunder professionalisering af branchen Cyber Security. Vi søger en effektiv og bæredygtig tilgang til sikkerhedsudfordringerne i cyberspace.

Har du spørgsmål?

 

Ian DickieIan Dickie
Head of Customer Centric Management, Denmark
Tlf: +45 28 11 50 40
E-mail: ian.dickie@soprasteria.com