Big Data

 

Virksomheder og organisationer bliver i stigende grad opmærksomme på den potentielle værdi, der ligger i en virksomheds data. Dataene er en kilde til vækst og øget konkurrenceevne.

Dette fremmer spørgsmålet om hvordan man best benytter denne enorme mængde information.

Sopra Sterias tilbud inden for Big Data dækker to komplementære områder:

  • Business Support: prognoser af kundernes behov, analyser af adfærd og følelser, identificering af svindelforsøg og svindelforebyggende tiltag, forebyggende vedligeholdelse og lignende.
  • IS arkitektur og systemintegration til at integrere innovative løsninger i virksomhedens informationssystem.

 

Vi tilbyder en række ydelser, som giver forskellige fordele:

  • Rådgivning
  • Diskstørrelse og hukommelse
  • Hadoop-teknologien
  •  Reaktiv til en prædiktiv

Rådgivning

Vi giver vores kunder rådgivning, så de kan identificere, hvordan de kan bruge deres data på den bedst mulige måde, og trække den maksimale værdi ud af dem.

Diskstørrelse og hukommelse

Databehandlingskraften til store databaser på områderne diskstørrelse og hukommelse sikrer, at kunderne kan se endnu nærmere på sammenhængen mellem forskellige typer af information.

Hadoop-teknologien

Anvendelse af Hadoop-teknologi til at sætte strukturerede og ustrukturerede data sammen, samt modellering viden baseret på dette, giver konkret indsigt.

Reaktiv til en prædiktiv

Vi hjælper vores kunder til at skifte fra en reaktiv til en prædiktiv handlemåde gennem brug af nye algoritmer og analyse.

 

Som en mangeårig aktør i data management hjælper Sopra Steria sine kunder til at optimere den globale administration af virksomhedens data og tilbyder både løsninger i Data Management (MDM/DQM) og Business Intelligence (BI).

Har du spørgsmål?

 

Rasmus ReitzRasmus Reitz
Head of Integration, Denmark
Tlf: +45 26 30 61 85
E-mail: rasmus.reitz@soprasteria.com