Graduateprogrammet

Vi er på udkig efter dig, som er nyuddannet inden for IT og som er kvik, engageret og social.

Sopra Steria er et konsulentselskab med et af de stærkeste fagmiljøer inden for forretnings- og IT-rådgivning, udvikling og forvaltning af virksomhedsnære IT-systemer og konstruktion af IT-infrastruktur.

Sopra Sterias graduateprogram

Vores graduateprogram er for dig, der nyuddannet og ny på arbejdsmarkedet. Programmet vil give dig indsigt i, hvordan vi Sopra Steria arbejder og tænker, og har til formål at udvikle dig til at blive en god konsulent.
Programmet løber over ni måneder og består af et introduktionsprogram, projektarbejde og flere faglige og sociale sammenkomster.

Få et unikt indblik i livet som graduate på vores facebookside Sopra Steria Scandinavian Graduate Programme. Vores graduates "blogger" for at fortælle om deres hverdag.

 

Graduate_Gruppebilde

GLADE GRADUATES:  Graduateprogrammet kombinerer faglig udvikling med mange sociale samlinger. Det giver god stemning!

 

Uddannelse

Hvert år tager vi et stort antal kandidater ind i Skandinavien. Vi er specielt på udkig efter kandidater med teknisk videregående uddannelse som eksempelvis: Datalog, Civilingeniør, Cand. Merc. Dat eller anden teknisk eller IT-relateretkandidatuddannelse).

Selvom gode karakterer ikke betyder alt, så søger vi medarbejdere, der har over middel i karaktergennemsnit. Fremragende akademiske resultater indikerer, at du er klar til at lære en masse i et højt tempo. Det er en vigtigt egenskab i konsulentbranchen.

 

Personlige egenskaber

Du elsker at boltre dig i teknologi og arbejde i teams. At være konsulent kræver, at du har stærke sociale kompetencer, og at du er god til at lytte og kommunikere.

Du skal være fleksibel og i stand til at tilpasse dig forskellige typer af kunder og virksomhedskulturer. Du skal være løsningsorienteret, fungere godt sammen med andre og være i stand til at udvise empati og forståelse. Du skal kunne arbejde godt under pres og fokusere på det, der er bedst for kunden. Du er målbevidst og har demonstreret, at du er i stand til at realisere det, du har besluttet at gøre, både i forbindelse med studier og fritid. Godt kendskab til dansk og engelsk er en forudsætning.

Kort fortalt, vi leder efter dig som:

 • har en lang videregående uddannelse inden for teknologi (Datalog, Civilingeniør, Cand. Merc. Dat. eller anden relevant kandidatuddannelse)
 • har gode karakterer
 • er god til at tilegne dig ny viden
 • elsker at boltre dig i teknologi
 • har god forretningsforståelse
 • er god til at arbejde i team
 • kan flydende dansk, både skriftlig og mundtlig

 

Karrieremuligheder

Sopra Steria dækker hele værdikæden relateret til IT-projekter, fra konceptudvikling og planlægning til gennemførelse og videre forvaltning. Det betyder, at du har mange karrieremuligheder hos os. På lang sigt, kan du vælge, om du ønsker at specialisere dig, eller om du vil arbejde mere bredt med et forretningsområde og rådgivning herom.

 

Hos os møder du:

 • et voksende rådgivermiljø inden for IT- og forretningsrådgivning
 • et af skandinaviens største fagmiljøer inden for agil udvikling
 • et erfarent og offensivt miljø inden for IT-infrastruktur

med

 • spændende projekter hos nogen af branchens største og mest krævende virksomheder
 • udfordrende arbejdsopgaver som både er fagligt og personligt udviklende

 

Søg på stilling: Graduate