Hvad kan vi - Sopra Steria

Hvad kan vi?

Vores kerneydelser

Vi hjælper private såvel som offentlige virksomheder med at nå ambitioner som f.eks.:  
- Øge digitaliseringen af forretningen
- Øge produktiviteten uden at skulle tilføre flere ”hænder”
- Opnå højere kundetilfredshed
- Opnå højere medarbejdertilfredshed
- Bedre anvendelse af data til optimering af processer og kunderejser

Vi kombinerer moderne teknologi og en solid forretningsforståelse og sikrer, at vi finder løsninger som både er attraktive, skaber værdi og er teknisk mulige at gennemføre og implementere. Vi er med fra start til slut.

Kort sagt: Vi hjælper vores kunder med digitale transformationer - store som små.

Architecture & Integration - Sopra Steria

Architecture & Integration

Vi er førende inden for digital transformation og har et kompetent team, der har opnået solid erfaring gennem en lang række projekter inden for integrationsområdet.

Automation og RPA - Sopra Steria

Automation & RPA

RPA, artificial intelligence, Machine Learning, Proces Mining og Workflow er teknologier vi har samlet under Automation og er områder, hvor vi kan levere alt fra analyse, til udvikling, implementering og til drift. Gevinsterne ved at arbejde med Automation dækker stort set alle tænkelige kvantitative og kvalitative benefits.

 

Holo Lens og Mixed Reality

HoloLens & Mixed Reality

Løsninger baseret på HoloLens er en del af fremtiden. HoloLens er ikke begrænset til nogen specifik branche eller sektor, men kan skabe værdi alle steder.

System Development - Sopra Steria

System Development

Vi leverer digitale løsninger til vores kunder i både den offentlige og private sektor. Vores specialister kan rådgive og hjælpe med løsninger i hele spændet fra arkitektur til udvikling.

Business & CRM systems

Business & CRM systems

Vi har et stærkt dedikeret team i Danmark og med et stort stærkt skandinavisk netværk med mere end 400 konsulenter inden for CRM løsninger.

Customer Experience - Sopra Steria

Customer experience & service management

At give kunderne den bedst mulige oplevelse er et af de største konkurrenceparametre uanset hvilken branche I opererer i.

Data og Analytics - Sopra Steria

Data & Analytics

Digitaliseringen af vores samfund og virksomheder sker i et hastigt tempo og påvirker ikke bare den verden, virksomheder opererer i i dag, men også den verden vi alle skal navigere i i fremtiden.

IT-Business & Service Management - Sopra Steria

IT-Business & Service Management 

Flere virksomheder og organisationer indser at digitalisering er helt essentiel for at sikre fortsat vækst og dermed også overlevelse i markedet.

Kontakt os - Sopra Steria

Kontakt Os

Vi tror på vigtigheden af den gode relation - Derfor prioriterer vi altid at mødes til en snak om, hvordan vi eventuelt kan hjælpe hinanden. 

Kontakt os

Henrik Hajslund

mar 26, 2020, 13:45
Title : Henrik Hajslund
Firstname : Henrik
Lastname : Hajslund
Position : Sales Director
Country :
Email : henrik.hajslund@soprasteria.com
Phone : +45 20 62 42 39
Linkedin : https://www.linkedin.com/in/hhajslund/
Twitter :
External url :

Henrik Hajslund er Sales Director hos Sopra Steria. Tillidsfulde relationer, høj kvalitet og synlig værdi er omdrejningspunktet for Henriks professionelle virke. Han formår at forene sin forståelse for forretningens strategiske behov og omsætte disse til anvendelige løsninger. Henrik har en udpræget kommerciel profil og har i sin mere end 18 års erfaring som konsulent solgt og leveret til en række af Skandinaviens førende virksomheder. Han er konstant fokuseret på at skabe troværdighed og tillid, og derudover er Henrik en erfaren foredragsholder, underviser og formidler.

Load more comments
Thank you for the comment! Your comment must be approved first

Comment by from