Velkommen til et spændende Breakfast seminar i København


Kom og bliv inspireret af Luke Palamara, VP of AI Product Management hos UiPath, som kommer og fortæller om de seneste AI features på UiPath platformen efter lanceringen til ”Forward VI” i Las Vegas. Få samtidig tips og tricks til hvordan du hurtigt kan tage AI features i brug allerede nu. Der serveres lækker morgenmad og friskbrygget kaffe. 

Gør brug af AI i dine robotter

Sopra Steria holder sammen med UiPath et breakfast event, hvor vi denne gang har inviteret Luke Palamara ind som oplægsholder. Luke vil fortælle om de nyeste features omkring AI på UiPath platformen og vise nogle konkrete demo’er og cases af den nyeste teknologi, hvordan I bygger jeres eget AI roadmap samt vise UiPath’s ambitioner med teknologierne.

Breakfast seminaret er målrettet alle, der arbejder eller ønsker at arbejde med RPA/Automation. Der vil være mulighed for at netværke og erfaringsudveksle mellem virksomhederne. 

Lidt om Luke Palamara. Produktleder med over et årtis erfaring med at drive massiv vækst i start-ups og tech-giganter. Luke kombinerer en passion for at løse kundeproblemer med en mestring af dataanalyse. Luke er ansvarlig for produktstyring af en portefølje af UiPath-produkter inden for AI, NLP og dokumentforståelsesteknologi og leder en gruppe globalt fordelt produktchefer. Tidligere ledte han produktstyring for IBM Watsons AI-baserede NLP- og informationssøgningsprodukter.

Tilmeld dig eventet via tilmeldingsformularen herunder

 

Agenda

Dato: 9/11-2023 kl. 8:30-11:00
Sted: Skindergade 45, 2 sal. 1159 Kbh. K
Pris: Gratis

8:30 - 9:00 Velkommen, morgenmad og kaffe
9:00 - 10:30 UiPath’s Blueprint for Gen. AI - 
Luke Palamara, VP of AI Product Management - UiPath

Få det komplette overblik over AI produkterne på UiPath platformen, inkl. de spritnye lanceringer der blev annonceret til ”Forward VI” i Las Vegas og hvordan I kan tage dem i brug i jeres organisation. Få indblik i en række spændende user-cases og hvordan I kan bygge jeres eget AI roadmap på UiPaths platform. Få også konkrete tips og trick til, hvordan I kan enable AI på platformen allerede i dag.

10:30 - 11:00 Q/A og netværk.


Afkryds

Hvorfor du skal vælge Sopra Steria som partner

Sopra Steria har er et af nordens førende kompetence miljøer indenfor digitaliseringsprojekter og Business Automation, hvor vi er en strategisk fokuspartner med den globalt førende RPA-leverandør UiPath.

Udover udvikling (System Development) har vi stort fokus på at etablere de rette udviklingsteams, definere mål og strategi, samt, hos vores kunder, uddanne interne ressourcer indenfor automation.

Udover UiPath udvikler vi også løsninger på Microsoft Power Platformen, Azure eller andre lavkodeværktøjer, vi udvikler også løsninger der bruger funktionalitet fra OpenAI. 

Har du lyst til at høre mere om os eller søger sparring til hvordan vi kan løfte automatiseringen i jeres virksomhed, så kontakt os på +45 61 77 70 70 eller på mail: Rasmus.Halvor@soprasteria.com

Kontakt os

Rasmus Halvor
Rasmus Halvor
Director of Sales And Business Development

HBR - En god kundecase om hvordan brugen af automation kan spare tid og arbejdsprocesser

I afdelingerne Virksomhedsstrategi og Administration er der 3 primære applikationer, som bruges til de fleste løn-, HR- og økonomiprocesser.  Alle 3 systemer kræver medarbejderhåndtering, og hver handling skal håndteres én af gangen. Derudover indeholder alle 3 systemer medarbejder information, som ikke deles på tværs af systemerne.  

Hovedstadens Beredskab fik succesfuldt automatiseret 16 arbejdsprocesser og dermed udført 6.006 arbejdsprocesser på 6 måneder ved hjælp af RPA. Det har sparet, hvad der svarer til 1 medarbejder på administrative områder som HR, løn og bogholderi, en medarbejder som nu kan bruges til mere værdiskabende opgaver.

Værdien af RPA og processen

Vi starter altid med en detaljeret gennemgang af processen med en repræsentant fra forretningen. Herefter dokumenterer vi processen og kravene og de gennemgås igen med forretningen, inden vi påbegynder udviklingen. Når kravene er godkendt, startes udviklingen af processen. Når processen er udviklet, testes de forskellige varianter af processen grundigt, og vi afslutter med en brugertest inden endelig ”go-live”, hvor vi den første uge står klar til at rette eventuelle større fejl. 

Læs hele kundecasen

Vores ekspertise

Sopra Steria tilbyder en bred vifte af tjenester inden for en række områder. Gør dine udfordringer til muligheder, gerne med os og vores eksperter, der er opdateret på discipliner og teknologitrends.

Automation & RPA System Development HoloLens & Mixed Reality 

Offentlig Sektor Forsvar & Beredskab Finans, Bank & Forsikring Process Mining

Udvalgte kunde referencer

Læs mere om de spændende projekter vi har løftet sammen med vores kunder

Designsystem som transformationsværktøj

Udvikling og implementering af ABAservice app

Øget overblik og oppetid hos Hovedstadens Beredskab

Thorshavn Kommune: Visualisering af byggeprojekt med Mixed Reality

Procesautomatisering hos Hovedstadens Beredskab

 

Trade Point: Minimerer antallet af systemer og omkostninger med Microsoft Dynamics 365

Sampension: Den digitaliserede pensionskasse

NordGen: Nordens fremtidige spisekammer sikres

Trackunit: Global kundehåndtering i skyen