Designing the fundamentals of the Platform Driven Company

Application Performance, Monitoring & Management

Traditionel application management er i hastig forandring. En modning af markedet indenfor cloud applikationer sætter den traditionelle måde at anskue applikationsdrift på under pres og samtidig fortsætter kravet fra forretningen om hurtigt at møde markedets krav om hastig forandring. I Sopra Steria har vi mere end 1.200 kolleger alene i Skandinavien, som arbejder indenfor applikationsområdet, herunder analyse, udvikling og support. Vores position som global og skandinavisk aktør giver os adgang til et stort netværk af erfaring og ekspertise, som vi omsætter til værdi for vores kunder. 

Applikationer der giver forretningsværdi

 

Med en aftale om applikationsvedligehold hos Sopra Steria, får I en partner som tager ansvar for applikationen i mere end blot teknisk forstand. At systemet er oppe og svarer hurtigt, er kun ét af de parametre, som forretningen vurderer IT-afdelingen på. Det er lige så vigtigt, at applikationen også opfylder de forretningsmæssige behov, tilbyder en moderne og brugervenlig grænseflade, er omkostningseffektiv samt lever op til krav om sikkerhed og compliance.  Som en del af jeres aftale om applikationsdrift får I også adgang til Sopra Steria Service Desk, hvor i hurtigt og nemt kan indrapportere problemer samt aflevere ønsker til forbedringer. 

 

Application Performance, Monitoring & Management

Få værdi af hele jeres applikationsportefølje 

Vi tror på værdien af at anskue applikationsporteføljen fra en helhedsvinkel og interesserer os for alle faser i en applikations livscyklus, hvorved vi kan støtte jer hele vejen fra idé til den dag applikationen skal nedlægges. Vi fokuserer på tre elementer i vores samarbejde med vores kunder; engagerede og kundeorienterede konsulenter, en fleksibel og agil arbejdsform samt fokus på en langsigtet kunderelation. 

 

Blogindlæg

En god arbejdsplads tager ansvar

| Ann Kusk Uhrenholt

Blandt Danmarks bedste IT-arbejdspladser

| Ann Kusk Uhrenholt

Digitalt samarbejde: Tre gode grunde til, hvorfor det giver dig en konkurrencemæssig fordel

| Sopra Steria Danmark

Referencer

NordGen: Nordens fremtidige spisekammer sikres

Vil du vide mere?
Henrik Hajslund
Henrik Hajslund Sales Director
Nyheder