Microsoft Fabric – er dette fremtiden for dataanalyse?

Microsoft Fabric: Skræddersyet Til Data Engineers, Scientists og BI-udviklere Microsoft Fabric er det nyeste Software-as-a-Service (SaaS)-system til databehandling og dataanalyse fra Microsoft. Det samler en bred vifte af kendte Microsoft-systemer til arbejdet med data i ét enkelt system, hvor teams let kan samarbejde på tværs af afdelinger, funktioner og værktøjskasser.

Læs mere

 

Bliv en af os

Træd ind i en verden af mere end bare et job hos Sopra Steria. Vi er ikke blot en arbejdsplads; vi er et dynamisk og moderne fællesskab, hvor vi værdsætter både din personlige og faglige udvikling. Hos os er dedikation, passion og troen på at skabe en positiv forskel i fokus. Vi opererer på tværs af sektorer, fra den offentlige til den private, og vores medarbejdere spiller en afgørende rolle i at guide større virksomheder, organisationer og den offentlige sektor gennem den komplekse digitaliseringsverden.

Hos os bliver du en nøgleaktør i en virksomhed, der stræber efter at tilbyde spændende og udfordrende projekter samt roller, der ikke kun beriger din professionelle viden, men også bidrager til din personlige udvikling og hos os får du plads til at vokse. Klar til at være en del af noget større? Klik her for at udforske dine muligheder hos os.

Se vores ledige stillinger

Vores kerneydelser >

Vi arbejder med at digitalisere virksomheder - offentlige som private - så arbejdsgange bliver forenklet, kundekontakt bliver mere effektiv og medarbejdere får mulighed for at arbejde smartere. Kort sagt: Vi hjælper vores kunder med digitale transformationer - store som små. Se hvad vi også kan hjælpe dig med her.

IT Arkitektur Motorvej som kan lede de rejsende på deres vej, set fra oven

Architecture & Integration >

Vi er førende inden for digital transformation og har et kompetent team, der har opnået solid erfaring gennem en lang række projekter inden for integrationsområdet.

Automation Robot hånd som giver et menneske en rød trane foldet af papir

Automation & RPA >

RPA er det man ofte kalder for en virtuel ”medarbejder”. RPA’s rolle er ikke at erstatte medarbejderen, men i stedet at automatisere processer for at frigøre tid til andre og mere værdiskabende opgaver.  

Et fyrtårn som skal lede brugere igennem deres opstart af ny System udvikling

System Development >

Vi leverer digitale løsninger til vores kunder i både den offentlige og private sektor. Vores specialister kan rådgive og hjælpe med løsninger i hele spændet fra arkitektur til udvikling.

Kontakt os

Designsystem som transformationsværktøj

Udvikling og implementering af ABAservice app

Øget overblik og oppetid hos Hovedstadens Beredskab

| Signe Rohde Jensen

Hvorfor er forandring ikke altid nemt?

| Sopra Steria Danmark

Quality assurance og testing af HBO MAX

| Sopra Steria Danmark

Hvordan kan finansdirektøren gøre brug af ai

Machine Learning løfter mail håndtering hos HBR

| Sopra Steria Danmark

RPA sparer 13 årsværk hos Norsk Lægemiddelstyrelse.

| Signe Rohde Jensen

Brugerdrevet udvikling har I nok hørt før, men hvad giver det egentlig af værdi?