Intelligent Automation Network - Sopra Steria

Intelligent Automation Network

Intelligent Automation Network - er det noget for dig?

Power of Sharing er en af Sopra Sterias kerneværdier og vi tror på, at når vi deler viden og udfordrer hinanden fagligt bliver vi alle bedre. Intelligent Automation Network danner rammerne om et fagligt netværk, med fokus på inspiration og deling af nyeste viden indenfor automation, RPA, Process Mining, Task Mining, Artificial Intelligence og Machine learning på markedet. 

Skal du være med?

Så tilmeld dig vores gratis seminar fredag d. 18. november kl. 8:30-11:30 på Comwell Portside. Alexandriagade 1, 2150 København. 

Vi glæder os til at se dig.

 


RPA Seminar & IAN Netværk - Sopra-Steria

RPA - og hvad det tilfører af værdi.

Fredag d. 18. november - 8:30 - 11:30
Comwell Portside. Alexandriagade 1, 2150 København

Er Automation og RPA noget for dig?
Vi har samlet spændende oplægsholdere fra forskellige brancher, som vil præsentere relevante cases hvor der er tænkt indenfor og udenfor boksen. Så du får et solidt indblik i hvordan du kan lykkes med at drive dine RPA projekter fra ideer til succes. 

Agenda

08:30 Velkommen og let morgenmad
09:00 Oplæg
10:00 Kort kaffepause
10:15 Oplæg
11:00 Netværk og paneldebat
11:30 Tak for i dag

Tilmeld dig

Hvad betyder det at være en del af netværket?

Som netværksmedlem forventer vi, at du spiller ind med din erfaring, energi og viden. Du  modtager automatisk en invitation til, forventeligt, 4 årlige events.  Netværket giver mulighed for, at du får en tættere dialog, og en platform for videndeling på tværs af virksomheder og organisationer om aktuelle og fælles problematikker indenfor automation.

Vi håber på en bred og stor tilslutning til at skabe et inspirerende forum i automation regi. Vi sætter rammerne og tilrettelægge en dagsorden, så I til hvert møde – få noget med jer hjem og kan udveksle viden. Som del af netværket bliver det også muligt at får indflydelse på de temaer, der skal på dagsordenen i netværket.  Det koster ikke noget at tilmelde sig til netværksgruppen eller at deltage til møderne. Til hvert møde vil der være præsentationer, cases og mulighed for spørgsmål, samt sparring mellem medlemmerne i netværksgruppen.

Find os på LinkedIn (link til gruppen) og send gerne ønsker og ideer til oplægsholdere og temaer. 

Netværksgruppe

 

Sopra Steria er end-to-end leverandør

Vil du udvikle den digitale kundeoplevelse eller modernisere og forenkle centrale IT-systemer? Vil du etablere gode cloud-tjenester, eller automatisere processer for at spare omkostninger?

Sopra Steria har mere end 5.000 medarbejdere med banebrydende ekspertise i udfordringer og muligheder inden for finans, bank og forsikring i mere end 20 lande i Europa. Vi mener, at viden og kompetence skal deles med vores kunder, så vi spiller hinanden gode i projektet, og efter at projektet er afsluttet. Sopra Steria er en end-to-end leverandør og kan bistå inden for en række fagområder som: 

Automation & RPA Integration Digitale Platforme Data Analyse System Udvikling

Kundehåndtering - Sopra Steria