Sopra Steria modtager EMEA ServiceNow pris

| Læsetid: minutter

ServiceNow giver en årlig anerkendelse til de allerbedste spydspidser blandt deres partnere. I fredags stak Sopra Steria af med prisen for 2022 ServiceNow EMEA App Development Platform Partner of the Year.

Prisen blev overrakt ved ServiceNow EMEA Partner Awards digitale begivenhed fredag ​​den 1. april 2022 af ServiceNow Global Alliances and Channel Ecosystem (ACE). Sopra Steria udmærkede sig inden for app-udvikling, og hvordan de har bygget deres apps på platformen. Derudover fokuserede de på den vækst, Sopra Steria viser.

Vi er utrolig stolte over at have vundet denne pris! Det betyder meget for os i Sopra Steria, for det betyder, at det gode arbejde, vi laver, bliver bemærket internationalt, siger Mads Myrvoll, der leder satsningen på ServiceNow i Sopra Steria.

Service i verdensklasse

Partnere, der vinder de højprofilerede priser, udmærker sig ved at udvikle arbejdsgangspraksis og tjenester i verdensklasse. Dette års priser er baseret på partnerpræstationer for 2021 ved at evaluere på følgende parametre: omsætningsbidrag og vækst, udvidelse af produktlinje, vækst i workflow og kompetence og forretningsinnovation med tilhørende effekt på digital transformation.

- Det er en EMEA-pris, hvilket betyder, at vi har været i konkurrence med dygtige konsulent- og konsulentvirksomheder i hele Europa, Mellemøsten og Asien. Vi er stolte over at kunne tilbyde vores konsulenter en spændende arbejdsplads med udviklingsprojekter, og vi er meget glade for, at dette bliver anerkendt med denne højthængende pris, siger Myrvoll.

Over 200 ServiceNow konsulenter i norden

Sopra Steria er en ServiceNow Elite-partner, hvilket betyder høj kompetence på tværs af platformen og kapacitet til at levere de mest omfattende ServiceNow-projekter. Sopra Steria har over 200 konsulenter, i norden, med ekspertise inden for ServiceNow-platformen, og arbejder i øjeblikket med 60 kunder i både den offentlige og private sektor. Internationalt har Sopra Steria-koncernen også en stor investering i platformen, som er markedets mest kraftfulde til at styre og automatisere arbejdsgange. ServiceNow har én fælles løsning til at understøtte både it- og forretningsprocesser.

Kontakt os

Search