Ledige kontorlokaler i hjertet af København

Er I på udkig efter nye omgivelser, hvor jeres virksomhed kan trives?

Flyt jeres kontor til Skindergade i hjertet af København og vær tæt på alt. Vi tilbyder attraktive kontorlokaler til udlejning, der kombinerer moderne faciliteter med en central beliggenhed. Lad os hjælpe med at finde det perfekte rum til din virksomhed, hvor du kan arbejde og vokse i et dynamisk miljø. 

I vores lækre kontorlokaler på 1. etage er der kontorpladser til 20+ personer, garderobe, opbevaring-/printerum, toilet og med fælles adgang til mødelokaler, toilet med bad, event område og kantine. Der er også mulighed for at tildele aflåste mødelokaler som kontorpladser, hvis det er nødvendigt. Vi kan skabe en fysisk adskillelse mellem kontorområdet og resten af etagen, så I får jeres eget område, hvor kun I har adgang.

Kontakt os

Hvis I har specifikke behov, er vi åbne for at diskutere alternative muligheder. Der er mange kombinationer, som vi skal tage højde for i evt. forslag. Prisen vil omfatte husleje, driftsudgifter, møblering, opvarmning, el, adgangskontrol med kort, rengøring, køkken- og kantinefaciliteter, samt IT- og infrastruktur til arbejdspladser og mødelokaler.

Derudover kan der tilføjes frugt og kaffe ordning. Kontakt os nu for mere information og en rundvisning. Lad os finde den bedste løsning sammen.

Kontakt os

Kontakt os

Rasmus Reitz
Rasmus Reitz
Country Manager & Director Applications