Graduate hos Sopra Steria

Graduate hos Sopra Steria

Kickstart dit arbejdsliv

Drømmer du om en kick-start på din karriere? Brænder du for IT og om at digitalisere forretninger og lette arbejdsgange? Hos os kan du blive en del af en global virksomhed, der leverer lokalt i Danmark.

Vi tilbyder hvert år nyuddannede med en relevant IT-baggrund at blive en del af et 1-årigt graduate-program, der går på tværs af Norge, Sverige og Danmark. Vi dygtiggør dig gennem træning i relevante værktøjer, oplæring af konsulentfærdigheder samt udbygning af dit netværk. Igennem hele forløbet har vi et fælles mål om at skabe et godt fundament for din fremtidige karriere. 

En del af et skandinavisk uddannelsesforløb

Vi har mere end 200 graduates på tværs af Norge, Danmark og Sverige, hvorfor der i vores graduate-program også indgår skandinaviske samlinger mellem alle de skandinaviske lande. Disse samlinger byder på alt fra sociale netværksarrangementer til faglige aktiviteter om de nyeste teknologier og metoder inden for IT og projektledelse. Din udvikling er i højsædet, og du vil således komme med på spændende projekter samt blive tildelt en mentor, der understøtter dig undervejs i forløbet. 

Har vi vækket din interesse?

Vi er altid interesserede i at høre fra dig, hvis du har spørgsmål til vores graduate-program og hvorvidt, du eventuelt vil kunne blive en del af det. Hvis du vil vide mere om, hvordan det er, at være graduate hos os, kan du læse om forløbet fra én af vores graduates fra 2019/2020 årgangen.  

Blogindlæg
Man running uphill

Midtvejsevaluering fra en graduate

| Mikkel Olsen

Granfather talking with children holding a mobile

Kære arbejdsgiver, hvor skal morgendagens IT-kompetencer komme fra?

| Patrick Varga

Women working in front of PC

Førstehåndsindtryk fra en nyansat i Sopra Steria

| Tabita Jørgensen

Vil du vide mere?
Clara Alberte Christiansen
Clara Alberte Christiansen HR Koordinator