Graduate hos Sopra Steria

Graduate hos Sopra Steria

Kickstart dit arbejdsliv

Drømmer du om en kick-start på din karriere? Brænder du for IT og om at digitalisere forretninger og lette arbejdsgange? Hos os kan du blive en del af en global virksomhed, der leverer lokalt i Danmark.

Vi tilbyder hvert år nyuddannede med en relevant IT-baggrund at blive en del af et 1-årigt graduate-program, der går på tværs af Norge, Sverige og Danmark. Vi dygtiggør dig gennem træning i relevante værktøjer, oplæring af konsulentfærdigheder samt udbygning af dit netværk. Igennem hele forløbet har vi et fælles mål om at skabe et godt fundament for din fremtidige karriere. 

En del af et skandinavisk uddannelsesforløb

Vi har mere end 200 graduates på tværs af Norge, Danmark og Sverige, hvorfor der i vores graduate-program også indgår skandinaviske samlinger mellem alle de skandinaviske lande. Disse samlinger byder på alt fra sociale netværksarrangementer til faglige aktiviteter om de nyeste teknologier og metoder inden for IT og projektledelse. Din udvikling er i højsædet, og du vil således komme med på spændende projekter samt blive tildelt en mentor, der understøtter dig undervejs i forløbet. Grundet Covid-19 afholder vi på nuværende tidspunkt kun lokale Graduateforløb. 

Har vi vækket din interesse?

Vi er altid interesserede i at høre fra dig, hvis du har spørgsmål til vores graduate-program og hvorvidt, du eventuelt vil kunne blive en del af det. Hvis du vil vide mere om, hvordan det er, at være graduate hos os, kan du læse om forløbet fra én af vores graduates fra 2019/2020 årgangen.  

 

Graduate 2022

Vores næste graduateforløb starter d. 1. september 2022. Som en af vores nye Business Analyst Graduates får du mulighed for at kickstarte din karriere i et ledende internationalt konsulentselskab der har vundet prisen som Danmarks 4. bedste IT-arbejdsplads. Find den graduatestilling der matcher dine kompetencer. 

Bliv graduate
Blogindlæg

Midtvejsevaluering fra en graduate

| Mikkel Olsen

Kære arbejdsgiver, hvor skal morgendagens IT-kompetencer komme fra?

| Patrick Varga

Førstehåndsindtryk fra en nyansat i Sopra Steria