ServiceNow: Sopra Steria er guldpartner

ServiceNow er verdens førende leverandør af Enterprise Service Management (ITSM), og Sopra Steria er guldpartner.

 

Platformen dækker en række områder inden for IT, HR, sikkerhed, kundeservice og skræddersyede forretningsapplikationer. Sopra Steria har det største ServiceNow miljø i Skandinavien og arbejder med en række kunder i både den offentlige og private sektor.

Vi har stor ekspertise og erfaring på alle de områder, ServiceNow platformen dækker, og vi leverer rådgivning, projektledelse, løsningsarkitektur og teknisk bistand. Det gør vi både gennem implementeringsprojekter og videreudvikling af eksisterende løsninger.

Sopra Steria hjælper også med migrering fra gamle løsninger, implementering af processer og værktøjsstøtte samt forvaltning af løsninger, der er i produktion.

Hvorfor vælge os?

Som ServiceNow guldparter inden for ydelsesleverancer kan Sopra Steria demonstrere høj kvalitet på vores træning, produktkompetencer, certificeringer og kundetilfredshed i forbindelse med implementering af ServiceNow løsninger.

Vi har kunder og erfaring fra en række forskellige sektorer, hvor blandt andet handel, energi, offentlig administration, økonomi og telekommunikation er repræsenteret. Kombinationen af vores kompetencer og gode kendskab til kundens udfordringer og mål er nøglen til succesfulde ServiceNow projekter.

service_now
Service_Now_Logo

Har du spørgsmål?

Rasmus_Jorgensen_120x120

Rasmus Jørgensen
Director, Infrastructure Management Consulting Services, Denmark
Tlf: +45 26 30 60 79
E-mail: rasmus.jorgensen@soprasteria.com